Magazin

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, verdiği kilolardan sonra ilk kez konuştu: Mesleğim için yaptım!

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan “Kavak Yelleri” isimli dizi ile büyük bir çıkış yakalamayı başaran ünlü oyuncu Pelin Karahan, o günden bu zamana kadar hayran kitlesini genişletmeyi başardı. Birçok farklı yapımda başrol oynayan Pelin Karahan, magazinden uzak yaşantısı ile de izleyenler tarafından takdir gördü.

Uzun yıllardır eşi ile mutlu bir birliktelik yaşayan iki çocuk annesi ünlü oyuncu Pelin Karahan, bir dönemde ekranlarda yemek programı sunarak mutfağa da meraklı olduğunu gösterdi. On parmağında on marifet olan harika anne Pelin Karahan, son dönemlerde ekranlarda uzak kalmayı tercih ederken verdiği kilolar ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Ünlendiği günden bu yana tabir- i caizse “balık etli” olarak nitelendirilebilen bir fiziğe sahip olan Pelin Karahan, son aylarda nerede ise bambaşka birine dönüştü. Kısa süre içerisinde onlarca kilo alan ve olduğundan da genç bir görünüme kavuşan ünlü oyuncu, kilo vermesinin nedenini ve bu kadar kısa zamanda nasıl bu kadar çok kilo verebildiğini açıkladı.

“Bu Kadar Çok Konuşulmasına Ben De Şaşırdım!”

Şu sıralar eşi ve çocukları ile tatil yapan ünlü oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Verdiği kilolardan sonra kusursuz bir fiziğe kavuşan Karahan, zayıflamasının sosyal medyada gündem olmasına kendisinin de şaşırdığını belirtti.

48 Kiloya Kadar Düştü!

Şu an 48,5 kiloya kadar düştüğünü belirten oyuncu Pelin Karahan, kendisini bu şekilde daha mutlu hissettiğini ifade etti. Ekran önünde olduğu için daha güzel görünmek istediğini belirten Karahan “mesleğim için yaptım” diyerek iddialara açıklık getirdi.

“Ketojenik Beslendim!”

Ketojenik beslenerek kilo verdiğini belirten Karahan, özellikle kickbocks yaptığını ifade etti.