GündemKamu

18 yaşından büyük 26 yaşından küçük öğrencilere duyuru yapıldı: 31 Temmuz’a kadar başvurana verilecek!

Akbank internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Akbank’tan alınan bilgilere göre CarrefourSA’dan Akbank FAV’a özel; 7-31 Temmuz tarihleri arasında CarrefourSA’da 100 TL ve üzeri ilk alışverişinde 20 TL indirim kazanabilme imkanı sunduğunu duyurdu. Kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Temmuz olduğu açıklandı.

20 TL İNDİRİM YAPILACAK

7-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında CarrefourSA mağazalarından ve carrefoursa.com ’dan yapılacak 100 TL ve üzeri ilk alışverişinize 20 TL indirim sunulmaktadır. Kampanyadan faydalanmak için işlemin Axess üye işyeri POS’u üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir.

Akbank FAV’a dahil olarak kampanyadan faydalanmak için Akbank Mobil üzerinden programa katılım sağlanması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır).

Kampanyaya bireysel Axess, Wings, Free kartlar dahildir. Akbank Kart, Ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir. Ek kartlar kampanya kapsamındadır.

Kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabilecektir ve en fazla 20 TL indirim kazanabilecektir. İndirim kredi kartının ilk ekstresine yansıyacaktır.

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Söz konusu kampanya katılımında hiçbir ücret alınmamakta, kampanya koşulu sağlanmadığı için ek bir ücret / ceza yansıtılmamaktadır.