Magazin

MasterChef Türkiye’nin jüri üyelerine verilen aylık maaş belli oldu! İnsanlar yiyecek ekmek bulamıyor, onlar paraya para demiyor! Milyonlar havada uçuşuyor!

İlk olarak 2011 yılında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan MasterChef Türkiye yarışması, istenen reytinglere ulaşamaması sebebi ile bir sezonun sonunda final yapmıştı. Format olarak bakıldığında izleyicinin dikkatini çeken ancak belki de o dönemin jüri üyeleri sebebi ile takip edilmeyen yarışma programı, Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte yeni kanalına transfer oldu.

Yıllardır düzenleyip sunduğu yarışma programları sayesinde servetine servet eklemeyi başaran Acun Ilıcalı, yeni kanalına transfer etmiş olduğu MasterChef Türkiye yarışmasında da farkını ortaya koydu. İrem Kanan koordinatörlüğünde hazırlanan fenomen yarışma programı, 2018 yılından bu yana en çok seyredilen yarışma programlarından birisi olmayı başardı.

Acun Medya ekibinin hummalı çalışmaları sonucunda izleyicinin karşısına çıkarılan MasterChef Türkiye yarışması, 1 Temmuz tarihinde başlayan 4’üncü sezonu ile evlere konuk olmaya devam ediyor. Sene başından bu yana jürisinin değişip değişmeyeceği merak konusu olan fenomen yarışma programı, bu kez de değişmeyen jüri üyelerinin aylık kazançları ile gündeme geldi. Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya ile Danilo Zanna’nın aldıkları aylık ücretler, resmen ağızları açıkta bıraktı.

ŞEFLERİN ALDIKLARI ÜCRETLER DUDAK UÇUKLATTI!

Ekranların sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye’nin 4 sezondur jüri üyeliğini yapan Danilo Zanna ile Mehmet Yalçınkaya, izleyici tarafından yakından takip ediliyor. Ünlü şeflerin aylık maaşlarının ortaya çıkması, izleyicileri şaşkına çevirdi. Ortaya atılan iddialara göre hem Danilo Zanna hem de Mehmet Yalçınkaya aylık 200- 250 bin TL civarında maaş alıyor. Programın 6 ay sürdüğü göz önünde bulundurulursa, şeflerin bir sezon sonunda ki kazançları 1,5 milyon TL’ye yaklaşıyor.

SOMER ŞEF NE KADAR KAZANIYOR?

Somer Şef’in ne kadar kazandığı bilinmiyor. Ünlü şefin aylık kazancına ilişkin bilinen tek gerçek, dolar bazında maaş aldığı.

MEHMET YALÇINKAYA’NIN MAAŞI BEĞENMEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ!

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Yalçınkaya’nın Somer Sivrioğlu’na dolar bazında maaş veriliyor olmasından ötürü sinirlendiği ve yeni sezonda yer almayacağı iddia edilmişti.