Genel

Türkiye İş Bankası’ndan resmi duyuru! İzmir- Tire ve İzmir- Beydağ’da yarı fiyatına gayrimenkul satışı başladı! Azami fiyat 450 bin TL! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye İş Bankası, İzmir ilinde gayrimenkul sahibi olmak isteyen tüketiciler için 2 yeni satılık gayrimenkul ilanı yayınladığını duyurdu. İşte Türkiye İş Bankası’nın satılık gayrimenkul ilanlarına ilişkin ayrıntılar…

İZMİR- TİRE’DE UYGUN FİYATLI SATILIK DAİRE İLANI!

Türkiye İş Bankası’nın Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile yayınlamış olduğu ilk gayrimenkul ilanının, İzmir’in Tire ilçesinde bulunan bir apartman dairesine ait olduğu öğrenildi. 4 Eylül Mahallesi’nde bulunan dairenin ayrıntıları paylaşıldı.

Türkiye İş Bankası’nın Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile ilana koymuş olduğu dairenin büyüklüğü brüt olarak 90 metrekare olarak açıklandı. İhalenin başlangıç fiyatını 450 bin TL olarak belirleyen banka, teminat bedelini 22 bin 500 TL olarak bildirdi.

İZMİR- BEYDAĞ’DA DÜŞÜK FİYATLI SATILIK TARLA İLANI!

Türkiye İş Bankası’nın Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile yayınlamış olduğu ikinci gayrimenkul ilanının, İzmir’in Beydağ ilçesinde bulunan bir tarlaya ait olduğu öğrenildi. Banka, Halıköy mevkinde bulunan tarlanın ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile ilana koymuş olduğu tarlanın büyüklüğü, brüt olarak 4 bin 100 metrekare olarak açıklandı. İhalenin başlangıç fiyatını 400 bin TL olarak belirleyen banka, teminat bedelini 20 bin TL olarak bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARINA NASIL TEKLİF VERİLİR?

Türkiye İş Bankası tarafından İzmir’de satışa sunulmuş olan gayrimenkullerden biri için ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin, öncelikle Intengo isimli yasal e- ihale platformundan ihaleleri görüntülemeleri ve bütçelerine uygun olan gayrimenkule karar vermeleri gerekmektedir. Sonrasında ise ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan yüzde 5’lik teminat bedelinin bankanın hesabına yatırılması ve banka şubesine şahsen giderek gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanması gerekmektedir. Bu adımların tamamlanmasından sonra banka, Intengo platformu için giriş bilgilerini tüketici ile paylaşacaktır.

Türkiye İş Bankası tarafından paylaşılan Intengo giriş bilgileri aracılığı ile sisteme giriş yapılmalı ve teminat tutarı yatırılmış olan gayrimenkul için fiyat teklifi verilmelidir. Sonuç olarak ihale kapsamında en yüksek fiyat teklifini veren tüketici, gayrimenkulün yeni sahibi olur.