Gündem

Zamlanması bekleniyordu; A101, BİM ve ŞOK marketleri unda resmen ters köşe yaptı! İşte 5 KG un fiyatları…

Ayçiçek yağı ile şekerin ardından en çok zamlanan gıda ürünlerinin başında gelen un, son zamanlarda aldığı arka arka zamlar ile vatandaşın gündeminde yer almaya başladı. Gelen zamlardan sonra en uygun fiyat için sık sık araştırma yapan vatandaşların imdadına ise, marketlerin indirim katalogları yetişti. Bu hafta hem A101 hem BİM hem de ŞOK marketleri unları indirim kataloğuna ekledi.

ŞOK MARKETLERİNDEN UNDA İNDİRİM HABERİ GELDİ

İndirimli satışları ile öne çıkan marketlerden biri olan ŞOK marketleri, bu haftaki indirim kataloğuna satışını gerçekleştirdiği Piyale marka unları da ekledi. Piyale marka unun 2 kilogramını 23 lira 50 kuruştan satışına başlayan ŞOK marketleri, aynı markanın 5 kilogramlık paketini ise, 55 lira 50 kuruştan satışa çıkardı.

A101 UN ÇEŞİDİNİ ARTIRDI

A101 marketlerinin 26 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak olan indirimleri arasında unlar da yer aldı. Bu hafta geçerli olacak indirimleri kapsamında Sinangil markasının buğday ununu 98 lira 90 kuruşa düşüren A101 marketleri, Yeğenler markasının 5 kilogramlık paketini 54 lira 50 kuruşa; Gelenek markasının 2 kilogramlık buğday ununu 27 lira 95 kuruşa; Yeğenler markasının 2 kilogramlık buğday ununu ise 22 lira 50 kuruşa indirdi.

BİM’DE EFSANE UNLAR, EFSANE FİYATLARA SATIŞA ÇIKTI

BİM marketlerinin bünyesinde satışa sunduğu Efsane marka unların fiyatlarında da indirim olduğu öğrenildi. İndirimlerini yayınladığı katalog ile vatandaşlara duyuran BİM marketleri, bu markanın hem 2 kilogramlık hem 5 kilogramlık hem de 10 kilogramlık paketlerinde indirime gitti. BİM’in kataloğuna göre Efsane marka unun 2 kilogramı 20 lira 90 kuruş iken, 5 kilogramı 42 lira 90 kuruşa; 10 kilogramı ise 83 lira 50 kuruşa düştü.