Genel

Ziraat Bankası, İzmir’in aynı bölgesinde bulunan 3 meskeni satılığa çıkardı! Dubleks dairenin satış fiyatı, herkesi şaşkına çevirdi! Ziraat Bankası gayrimenkul ilanları

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, yukarı yönlü hareketleri devam eden döviz kurları ve altın fiyatlarından ötürü zamlanan ve giderek fahiş seviyelere ulaşan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin yanında yer aldı. Banka, İzmir’in aynı bölgesinde bulunan 3 ayrı konutu uygun fiyatlar karşılığında fiyat teklifine açtığını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK DUBLEK DAİRE İLANI!

Kamu bankası olmasının avantajını sunduğu her hizmette hissettirmeyi amaçlayan Ziraat Bankası, anlaşması bulunan Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yaptığını duyurdu. Banka, bu duyurusunun ardından İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan bir dubleks daireyi Intengo aracılığı ile fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Ziraat Bankası’nın Intengo isimli platform aracılığı ile fiyat teklifine açmış olduğu dubleksi dairenin büyüklüğü, 128 metrekare olarak bildirildi. Karabağlar ilçesinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan dubleks daire için başlatılmış olan ihalenin taban tutarı 950 bin TL olarak belirlendi. Banka, ihaleye katılım sağlanabilmesi için 57 bin TL’lik ihale katılım bedelinin yatırılması gerektiğini bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 117 MERTEKARELİK SATILIK APARTMAN DAİRESİ!

Ziraat Bankası, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan bir meskeni daha ihaleye açtığını bildirdi. Banka, Intengo platformu aracılığı ile tekliflere açmış olduğunu bildirdiği meskene ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası, kat mülkiyeti bulunan 117 metrekarelik mesken için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 927 bin 500 TL olarak belirledi. Banka, ihaleye katılım sağlanabilmesi için 55 bin 650 TL’lik ihale katılım bedelinin yatırılması gerektiğini bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 3+1 BÜYÜKLÜĞÜNDE SATILIK APARTMAN DAİRESİ!

Ziraat Bankası yine Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan bir başka apartman dairesini daha ihaleye açtı. 115 metrekare büyüklüğünde olan 3+1 apartman dairesi için 910 bin TL’lik ihale başlangıç bedeli belirleyen banka, ihale katılım bedelini 54 bin 600 TL olarak bildirdi.