Magazin

Somer Sivrioğlu kimdir? Ünlü şef nereli ve kaç yaşında? Somer Sivrioğlu’nun restoranları hangileri?

Bu sene ile birlikte 4 sezondur fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye ile izleyicinin karşısına çıkan Somer Sivrioğlu, sempatik tavırları ile izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. 4 sezondur sevilerek takip edilen bir yarışmanın sevilen jüri üyelerinden birisi olmayı başaran Sivrioğlu, alanında her ne kadar bilinen bir isim olsa da ekran önü macerası ile birlikte tüm Türkiye tarafından tanınmaya başladı.

Bu sene MasterChef’in jüri üyesi olup olmayacağına ilişkin bazı iddiaların ortaya atıldığı dönemlerde izleyiciyi bir hayli üzen Somer Sivrioğlu, 1 Temmuz tarihinde aynı ekip ile birlikte kameraların karşısına geçerek MasterChef Türkiye’nin 4’üncü sezonunda olduğunu gösterdi.

Son dönemlerde yakaladığı popülerlik sayesinde arama motorlarında sık sık hayatı sorgulanan Somer Sivrioğlu’nun, ne mezunu olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu, çocuklarının olup olmadığı, merak ediliyor.

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

Somer Sivrioğlu, 1971 yılında İstanbul’un Kadıköy ilçesinde doğmuştur. Aslen Eskişehirli olan Sivrioğlu, Bahçeşehir Üniversitesi mezunudur. 1996 yılına kadar Türkiye’de kalan sonrasında ise yüksek lisans yapmak için Avustralya’ ya giden Somer Sivrioğlu, oraya yerleşmiştir.

RESTORAN ZİNCİRİNİN SAHİBİ OLDU!

Avustralya’ya gittikten sonra girişimcilik ruhunu ortaya koyan ve kuzeni ile birlikte “Efendy” ismini verdikleri bir restoran açan Sivrioğlu, kısa süre içerisinde büyük bir başarı kaydederek restoran zincirine sahip olmuştur. Restoranlarında geleneksel Türk yemeklerine de yer veren Sivrioğlu, bu sayede Türk yemeklerini yurtdışına da tanıtmayı amaçlamıştır.

İKİ ÇOCUK BABASI!

Seneler evvel şefliğinin yanı sıra özel hayatı ile de gündeme gelen Somer Sivrioğlu, evli iken yasak aşk yaşadığı iddiaları ile magazin gündemini bir hayli meşgul etmişti. Bir dönem Aslı Sencer ile evli olan Sivrioğlu, bir kız bir de erkek çocuğu babasıdır.