İzmir Haberleri

27 Temmuz 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in su sağlayıcısı olan İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), çalışmalarını İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sürdürüyor. Su çalışmaları kapsamında hem bakım hem de onarım çalışmaları gerçekleştiren İZSU, bu çalışmalar esnasında hem arıza hem de iş ve işçi sağlığı nedeniyle su kesintilerine gidebiliyor. İZSU’nun bugün gerçekleştireceği su kesintilerinin etkileyeceği ilçeler ise, belli olmuş bulunuyor.

İZSU, KESİNTİLERİ WEB SİTESİ ÜZERİNDEN DUYURUYOR

Su kesintileri İzmir’de bakım amaçlı ortaya çıktığında planlı, arıza onarımı amaçlı olduğunda ise plansız bir şekilde gerçekleştiriliyor. Planlı su kesintilerinde günler öncesinde bilgilendirme gerçekleştiren İZSU, plansız olarak gerçekleştirdiği su kesintilerinde ise, gün içerisinde bilgilendirme sağlıyor. İZSU her su kesintisini web sitesinden duyurduğu gibi aynı zamanda bölgede yaşayan abonelerine kısa mesaj ile de bildiriyor.

11 İLÇEDE SU KESİNTİSİ VAR

İZSU’dan gerçekleştirilen bilgilendirmeye göre, İzmir’de bugün su kesintilerinden Aliağa ilçesi Hacıömerli mahallesi; Bornova ilçesi Gürpınar mahallesi; Çeşme ilçesi Çiftlik mahallesi; Foça ilçesi Fevzi Çakmak, Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk mahalleleri; Gaziemir ilçesi Hürriyet mahallesi; Karabağlar ilçesi Maliyeciler, Tahsin Yazıcı, Vatan ve Salih Omurtak mahalleleri; Menderes ilçesi Gümüldür mahallesi; Ödemiş ilçesi Bozdağ ve Süleyman Demirel mahalleleri; Selçuk ilçesi Çamlık mahallesi; Torbalı ilçesi Subaşı, Naime, Atalan, Göllüce, Bülbüldere, 19 Mayıs ve Tulum mahalleleri; Urla ilçesi Güvendik mahallesi bölgeleri etkileniyor.

KESİNTİLER ARIZADAN KAYNAKLANIYOR

Kesintilerin etkileneceği bölgelerin yanı sıra kesintilere ilişkin detaylı bir bilgilendirme sağlayan İZSU, aynı zamanda kesintilerinin nedenini de İzmirlilere bildiriyor. Bugün İzmir’de gerçekleştirilen kesintilerin tamamı arıza kaynaklı olarak gerçekleştiriliyor. Öte yandan İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerinin son bulacağı saat ise, ilçeden ilçeye göre değişiklik gösterebiliyor.