Genel

Halkbank, İzmir- Karabağlar ve İzmir- Buca’da, uygun fiyatlı dükkan satışını başlattı! 9 bin ve 14 bin TL’lik teminat karşılığında dükkan sahibi olabilirsiniz!

Halkbank, birçok faktör çerçevesinde giderek yükselen fiyatlara sahip olan gayrimenkullere karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Banka, yönetimi kendi elinde olan Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile iki yeni ihale başlattığını bildirdi.

HALKBANK YENİ İHALELERİNİ DUYURDU

Kamu bankalarımızdan birisi olan Halkbank, zorlu ekonomik şartların oluştuğu şu günlerde hem finansman hizmetleri hem de kart kampanyaları aracılığı ile mevcut müşterilerine ve potansiyel müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Bu iki hizmet başlığı dışında, farklı alanlarda da hizmet verdiğini bildiren kamu bankası, artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı.

Halkbank, giderek yükselen gayrimenkul fiyatları karşılığında tüketiciye ve yatırımcıya verdiği desteği somutlaştırmak adına Halkbank Gayrimenkul ekranında iki yeni ihale başlattığını bildirdi. İzmir ilinde bulunan iki ayrı dükkan için başlatılan ihalelere ilişkin ayrıntılar kamuoyu ile paylaşıldı.

HALKBANK’TAN DÜŞÜK TEMİNAT BEDELLİ DÜKKAN SATIŞI!

Halkbank, kendi bünyesinde olan Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile yeni bir ihale başlattığını duyurdu. Bankanın duyurusuna konu olan yeni ihalenin, İzmir ilinin Buca ilçesinin Dicle Mahallesi’nde bulunan bir dükkana ait olduğu öğrenildi.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile başlatmış olduğu yeni ihalede yer alan dükkanın 61 metrekarelik kullanım alanına sahip olduğu bildirildi. Banka, dükkan için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 330 bin TL, teminat bedelini ise 9 bin 900 TL olarak belirledi.

HALKBANK’TAN UYGUN FİYATLI SATILIK İŞ YERİ!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile başlatmış olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Bozyaka Mahallesi’nde bulunan bir iş yeri olduğu öğrenildi. Banka, ilgili iş yeri için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 480 bin TL, teminat bedelini ise 14 bin 400 TL olarak belirledi.