Genel

İzmir’de konut fiyatları kafa karıştırıyor! Garanti BBVA biri 2 milyon, diğer 180 bin TL değerinde olan iki daireyi satışa çıkardı!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri sebebi ile artan hammadde fiyatları hem ikinci el hem de sıfır konutların fiyatlarının bir anda 2- 3 katına yükselmesine sebep oldu. Hemen hemen her bütçeyi zorlamaya başlayan konut fiyatları karşısında mağdur olan tüketiciler, uygun fiyatlar karşılığında konut sahibi olabilmek veya yatırım yapabilmek adına alternatif çözümler araştırmaya başladılar.

Artan hammadde fiyatları, özellikle büyükşehirlerde satışa sunulan konutların fiyatlarında ciddi farkların oluşmasına sebep oldu. Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında yükseliş trendi yaşanmadan önce nerede ise yarı fiyatına satılan konutlar, şu sıralar birikimlerini konut alarak değerlendirmek isteyen vatandaşların çıkmaza girmesine yol açtı.

Artan konut fiyatları karşısında tüketicinin yanında yer almaya çalışan bankalardan birisi olan Garanti BBVA, yeni dönemde sunduğu hizmetlerin arasına bir de gayrimenkul satışı hizmetini ekledi. Banka, İzmir ilinde bulunan iki adet konutu ihale aracılığı ile satışa sunduğunu açıkladı.

GARANTİ BBVA’DAN İZMİR’DE 2 MİLYON TL’LİK KONUT SATIŞI!

Garanti BBVA, Tapu.com aracılığı ile teklife açtığı konuta ilişkin ayrıntıları paylaştı. Banka, İzmir ilinin Bornova ilçesinin Çamdibi Mahallesi’nde bulunan 3+1 büyüklüğünde ki apartman dairesinin, tekliflere açık olduğunu vurguladı.

Garanti BBVA’nın Tapu.com aracılığı ile satışa sunmuş olduğu 135 metrekarelik dairenin ihale başlangıç bedeli 2 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Tapu.com platformu, ihale hizmeti karşılığında talep ettiği bedeli, 103 bin 800 TL olarak açıkladı.

GARANTİ BBVA’DAN HİSSELİ MÜSTAKİL EV SATIŞI!

Garanti BBVA, Tapu.com aracılığı ile teklife açtığı ikinci konutun da İzmir ilinin Bornova ilçesinde bulunduğunu belirtti. 2/3 oranında hisse ile fiyat teklifine açılan 143 metrekarelik müstakil ev için ihale başlangıç bedeli 180 bin TL, hizmet bedeli ise 8 bin 500 TL olarak belirlendi.

GARANTİ BBVA KONUT SATIŞI!

Garanti BBVA’nın Tapu.com aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dairelerden birini satın almak için belirtilen hizmet bedelinin yatırılması ve Tapu.com’a üye olarak fiyat teklifinin verilmesi gerekmektedir.