Gündemİzmir Haberleri

İzmir Karabağlar’da korkunç olay: 1 kişi hayatını kaybetti!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Metruk binada iki kişi arasında çıkan tartışma kavaya dönüştü. Çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı. Bıçaklanan kişi olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Olay dün 23.45 sıralarında yaşandı. Alınan bilgilere göre, Ordu Caddesi’nde bulunan bir metruk binada yaşayan Kenan Yılmaz ile E.K., arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine E.K., Yılmaz’ı karın ve kasık bölgesinden bıçakladı. Gürültü seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Yılmaz’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kağıt toplayıcılığı yaptığı öğrenilen Yılmaz’ın cansız bedeni, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Öte yandan, olayın şüphelisi E.K., polis ekiplerince kısa sürede yakalanırken, konuyla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.