Magazin

Gönül Dağı dizisinin Asuman’ı Hazal Çağlar’dan yeni paylaşım! Mini eteği ile yürekleri hoplattı!

Son dönemlerde oyunculuk sektöründe birçok genç oyuncunun yıldızı parlamaya başladı. Ekranlarda sürekli aynı yüzleri, klişe konulara sahip olan yapımları görmekten sıkılan izleyiciler, genç oyuncuları yakından takip etmeye ve onları ekranlarda daha sık görmek istediklerine dair yorumlar yapmaya başladı. İzleyicilerin favorilerinden birisi haline dönüşen genç oyunculardan birisi de Hazal Çağlar oldu.

TRT1 ekranlarında yayınlanan “Gönül Dağı” isimli dizi ile oyunculuk sektörüne adım atan ve genç yaşına rağmen üstün bir oyunculuk performansı sergilemeyi başaran güzel oyuncu Hazal Çağlar, kısa süre içerisinde izleyiciler tarafından fark edildi. Oyunculuk performansı ile olduğu kadar duru güzelliği ile de dikkat çeken genç oyuncu, sosyal medyada ismi en çok geçen genç yıldızlardan birisi oldu.

Usta oyuncuların dizi projelerinin dahi kısa sürede reytinge kurban giderek ekranlara veda ettiği şu günlerde, samimi konusu ile dikkat çeken TRT1 dizisi Gönül Dağı’nda rol alarak yıldızı parlayan Hazal Çağlar, şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor. Dizinin yeni sezonundan önce enerji toplayan Çağlar, tatil fotoğraflarını paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan genç oyuncu, son günlerde sık sık kendi fotoğrafını paylaşarak takipçilerinin beğenilerine sunuyor. Son yaptığı paylaşımda çiçekli mini eteği ile dikkat çeken Çağlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

MİNİ ETEĞİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan genç oyuncu Hazal Çağlar, kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi olmayı başardı. Çağlar’ın çiçek motifli turuncu mini eteği, övgüler aldı.

FİZİĞİ İLE HAYRAN BIRAKTI!

Dizide canlandırdığı karakterden çok daha farklı bir giyiniş tarzına sahip olan Çağlar, muhteşem fiziği ile herkesi kendine hayran bıraktı.

GÖĞÜS DEKOLTESİ İLE DE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

Geçtiğimiz günlerde de kırmızı, ip askılı bir bluz giyen Çağla derin göğüs dekoltesi ile büyük ilgi çekmişti.