Magazin

Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya, araba önünde fotoğraf attı; Demet Akalın, konuya balıklama atladı: “Sonunda arabayı verdiler mi?”

TV8 ekranlarına damga vuran Survivor All Star 2022 yarışmasını üçüncü olarak bitiren Batuhan Karacakaya’nın annesi yarışmadan Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon çıkmasını eleştirmiş ve Acun Medya’ya resmen savaş açmıştı. Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğuna tepki gösteren isimlerden biri olan Batuhan Karacakaya’nın da Acun Ilıcalı’yla arasının açıldığı iddia edilmişti. Yarış esnasında bir araç kazanan Batuhan Karacakaya’nın o aracı alamayacağı iddia ediliyordu. Ünlü oyuncunun o aracı alıp, alamadığı nihayet ortaya çıktı.

BATUHAN KARACAKAYA’NIN ARABAYI ALAMADIĞI İDDİA EDİLDİ

Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğunun ardından Acun Medya ve Acun Ilıcalı ile arası açılan Batuhan Karacakaya’nın yapım ekibinden yarış esnasında kazandığı arabayı alamadığı iddia edilmiş ve bu iddia sosyal medya platformlarında çok sayıda sosyal medya kullanıcıları tarafından dillendirilmişti. İddiaya göre, arabanın TL cinsinden değerinin yarısı Batuhan Karacakaya’ya verilirken, diğer yarısı ise, o oyuna dahil olan 8 yarışmacı arasında pay edildi. Ancak, bu iddialara Acun Medya’dan bir yanıt gelmedi. Öte yandan geçtiğimiz gün bir arabanın önünde fotoğraf atan Batuhan Karacakaya’ya ünlü şarkıcı Demet Akalın’dan bir soru geldi.

DEMET AKALIN ARABAYI HATIRLATTI

Sıkı bir Survivor takipçisi olmasının yanı sıra her sezon birilerini destekleyen ve desteklediği ismi de aleni bir şekilde sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçen sezon ünlüler takımını tutmuş ve yarışmanın ardından içlerinde Batuhan Karacakaya ve sezonun şampiyonu İsmail Balaban’ın da bulunduğu Survivor yarışmacılarını konserinde ağırlamıştı. Bu sezon ekranlara gelen All Star yarışmasını da sıkı sıkıya takip eden Demet Akalın, Batuhan Karacakaya’nın arabalı fotoğrafını görünce kendini tutamadı ve fotoğrafın altına; “Sonunda arabayı verdiler mi?” notunu düştü. Demet Akalın’ın yorumunu yanıtsız bırakmayan Batuhan Karacakaya ise, “Yok abla. Bu benim şahsı arabam. Öyle yani” ifadelerini kullandı.