Magazin

Esra Ezmeci’deki itiraflar mide bulandırdı! Kimsenin özeli kalmadı! “Baldızım ile ilişkiye girdim, kurtulamıyorum!”

Genel çerçevede bakıldığında olumlu birçok yanı bulunan sosyal medya uygulamaları, birçok konuda toplumsal farkındalıkların yaratılması açısından büyük ses getiren uygulamalar olarak karşımıza çıkıyor. Ancak kullanım amacının dışına çıkıldığında oldukça yanlış yerlere sürükleyebilecek olan bu uygulamalar, özel hayatların ihlallerine, toplumsal yozlaşmaların oraya çıkmasına da sebep olabiliyor.

Önceki yıllarda aile içerisinde olan, herkesten uzak, kapalı kapılar arkasında yaşanırdı. Ancak bugün birçok yanlış ilişki sosyal medya sayesinde gün yüzüne çıkarken yaşları küçük ve henüz belli bir bilince erişmemiş olan sosyal medya kullanıcılarına örnek olabiliyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden birisi olan ve giderek popülerliği artan Klinik Psikolog Esra Ezmeci de her ne kadar amacı vatandaşları psikolojik açıdan bilinçlendirmek ve desteklemek olsa da kendisine gelen sorular ve yapılan itiraflar sonucu sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümünden tepki çekiyor.

Her gün sosyal medya hesabından soru- cevap veya itiraf etkinliği düzenleyen Ezmeci, son zamanlarda kendisine yöneltilen sorular ile gündemde kalmaya devam ediyor.

“EVLİYİM AMA BAKİREYİM!”

Esra Ezmeci, geçtiğimiz günlerde de her zaman olduğu gibi Instagram hesabından bir soru- cevap etkinliği düzenledi. Ezmeci’ye gelen soru, “özel hayat kalmadı” dedirtti.

Bir takipçisi Esra Ezmeci’ye evli olduğunu ancak hala bakire olduğunu ve eşinin ona yanaşmaktan utandığını belirtti. Esra Ezmeci’den bu konu hakkında yardım isteyen sosyal medya kullanıcısı herkesi şaşırttı.

“SEBEBİ UTANGAÇLIK OLMAYABİLİR!”

Kendisine gelen soru üzerine “bunun sebebi utangaçlık olmayabilir” yanıtını verdi ve çift olarak cinselliği konuşurlarsa yakınlaşmalarının daha kolay olabileceğini belirtti.

“BALDIZIM İLE İLİŞKİYE GİRDİM!”

Bir takipçisi Esra Ezmeci’ye, baldızı ile ilişkiye girdiğini ve pişman olduğunu itiraf etti. Baldızının peşini bırakmadığını ifade eden sosyal medya kullanıcısına Esra Ezmeci’nin yanıtı sert oldu. “Baştan böyle ilişkilere girmeyin, hemen kurtulun” yanıtını veren Ezmeci, bu durumun eşe itiraf edilmesi gerektiğini de ifade etti.