GenelMagazin

Kadın- erkek ilişkilerinin kontrol edilebileceğini iddia eden Esra Ezmeci’ye olay itiraf Bir gecede 2 veya 3 kere…

Son dönemlerde kullanıcısı sayısı giderek artan sosyal medya uygulamaları, basında da yer almaya başladı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile popülerliklerini arttıran ve kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından tanınma şansını elde eden sosyal medya kullanıcıları, paylaşımları üzerinden para kazanmaya dahi başladı. Öyle ki herhangi fiziksel bir işe bağlı kalmadan yalnızca sosyal medya uygulamalarında ürettikleri içerikler ile ev- araba sahibi olanların sayısı dahi artmaya başladı.

Sosyal medya kullanıcıları, sosyal medyada içerik üretmenin yanı sıra içerik üreten ünlü isimleri de yakından takip etmeye ve onları da popüler yapmaya başladı. Bu kapsamda adını milyonlarca kişiye duyuran ve kariyerini ekran önüne taşımayı başaran isimlerden birisi de Klinik Psikolog Esra Ezmeci oldu.

Kendi alanı olan psikoloji dalında akademik olarak büyük başarılara sahip olan ve şu an da adli bilimler üzerine doktora yapan Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sayesinde adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Kadın- erkek ilişkileri üzerine yazdığı kitapları ile de bilinen Ezmeci, popülerliğinden sonra FOX TV yapımcılarının radarına girdi ve Ezmeci, geçtiğimiz haftalarda kanalda “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya” isimli programı sunmaya başladı.

Esra Ezmeci, bunca yoğunluğuna rağmen Instagram hesabından her gün sor cevap etkinliği düzenlemeye ve kendisini milyonlarca kişiye ulaştıran cevapları vermeye devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde de yeni bir etkinlik düzenleyen ancak bu kez kitaplarını okuyan ve onlar sayesinde ilişkilerini düzelten takipçilerine seslenen Ezmeci, kendisine gelen bir itiraf ile herkesi şaşırttı.

KİTAPLARI İLE MUCİZEYİ YAKALAYANLARDAN CEVAP İSTEDİ!

Kadın- erkek ilişkileri üzerine kitaplar yazan ve özellikle “cinsel çapa” yöntemi ile ünlenen Ezmeci, geçtiğimiz günlerde takipçilerine yeni bir soru yönelterek kitaplarını okuyan ve uygulayan kişilerin elde ettikleri kazanımları öğrenmek istediğini belirtti.

ŞOKE EDEN İTİRAF!

Esra Ezmeci’ye cevap veren takipçilerinden birisi “bir gecede iki veya üç kere oluyor, çok yoruluyorum”  diyerek şaşkınlık yarattı.

ESRA EZMECİ’DEN ÇİÇEKLİ YANIT!

Ezmeci, takipçisinin yanıtına çiçek ve gülücük emojileri ile karşılık verdi.