İzmir Haberleri

30 Temmuz 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmirlilerin kesintisiz bir şekilde su ile buluşabilmesi için çalışmalarını hafta boyunca sürdüren İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), haftanın 7 günü, günün ise, 24 saati çalışıyor. Bugün de çalışmalar gerçekleştiren İZSU, bu çalışmaların 11 ilçede su kesintisi ortaya çıkaracağını ilan etmiş bulunuyor.

SU KESİNTİLERİNE İLİŞKİN GÜNCEL DUYURU İZSU’DAN GELDİ

Planlı veya plansız olarak gerçekleştirilen su kesintilerine ilişkin İzmirlilerin önlem almasını talep eden İZSU, çalışmalarından öncesinde bilgilendirmeler içeren duyurular gerçekleştiriyor. Bu duyurular içerisinde kesintilerin etkili olacağı bölgeleri, kesintilerin süresini ve kesintilerin nedenlerini bildiren İZSU, duyuruları ise, resmi web sitesi aracılığıyla yapıyor. Öte yandan İZSU’dan bugün için bir su kesintisi duyurusu yayınlanmış bulunuyor.

İZMİR’DE BUGÜN 11 İLÇEDE SULAR YOK

Hafta boyunca gerçekleştirdiği çalışmaları İzmirliler ile paylaşan İZSU, 30 Temmuz 2022 tarihinde çalışmalarından kaynaklı olarak ortaya çıkacak olan su kesintilerini de kamuoyuna bildirmiş bulunuyor. İZSU tarafından gerçekleştirilen bilgilendirmeye göre İzmir’de bugün yaşanacak olan su kesintilerinden Bayındır ilçesi Hatay, Hacı Beşir, Hacı İbrahim ve Çınar mahalleleri; Bayraklı ilçesi Osmangazi mahallesi; Çeşme ilçesi Dalyan mahallesi; Dikili ilçesi Gazipaşa, İsmetpaşa, Salimbey ve Cumhuriyet mahalleleri; Karabağlar ilçesi Umut ve Gazi mahalleleri; Kınık ilçesi Türkcedit mahallesi; Kiraz ilçesi Ceritler, Suludere ve Hisar mahalleleri; Konak ilçesi 26 Ağustos mahallesi; Menderes ilçesi Özdere Cumhuriyet ve Gümüldür Fevzi Çakmak mahalleleri; Ödemiş ilçesi Konaklı, Yolüstü, Bozdağ, Bozcayaka, Kızılcaavlu ve Süleyman Demirel mahalleleri; Urla ilçesi Özbek mahallesi civarı etkileniyor.

ARIZA ONARIMI SONRASI SULAR VERİLECEK

Arıza onarımı sonrasında suları geri bölge halkına verecek olan İZSU, bugün planlı olarak gerçekleştirdiği bakım çalışmalarından yapmıyor. Dolayısıyla İZSU’nun gerçekleştirdiği onarım çalışmaları, arızaya bağlı olarak birkaç saat sürüyor. Arızanın hemen ardından suları yeniden vermeye başlayan İZSU, onarım çalışmalarında kısa süreli su kesintileri ortaya çıkarıyor.