Magazin

Barış Murat Yağcı’dan hayranlarını üzen karar, resmen açıkladı! Onlar istedi diye yapmıştım, bir daha da…

2011 yılında katıldığı “Best Model of Turkey” isimli yarışmada “Best Fotomodel” seçilerek ünlüler camiasına adımını atan ve hem fiziği hem de yüz güzelliği ile binlerce kişinin dikkatini çekmeyi başaran Barış Murat Yağcı, o yıldan sonra yapımcılar tarafından teklif götürülen biri haline dönüştü. Model olarak başlamış olduğu kariyerine oyuncu olarak devam etmeyi tercih eden Barış Murat Yağcı, “Arka Sokaklar” isimli dizide de rol alarak popülerliğini arttırmayı başardı.

Ekran önü macerasının devam ettiği sırada ekranların fenomen yarışma programlarından birisi olan ve yayınlandığı her sene reyting rekorlarını tazelemeyi başaran Survivor isimli yarışmaya katılarak adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Barış Murat Yağcı, sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

İlk olarak 2020 yılında Survivor’a katılarak yarışmanın sevenleri tarafından yakın takibe alınan sonrasında ise aynı sezonda yarışmada bulunan Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşayarak gündemden düşmeyen Yağcı, milyonlarca kişi tarafından takibe alındı. Bölükbaşı ile olan ilişkisinin olaylı sonlanmasından sonra 2022 yılında Survivor All Star yarışmasına katılan ve yine aynı sezonda karşı takımda yer alan eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı sebebi ile zor günler yaşayan Yağcı, yarışmadan erken elenerek herkesi şaşkına çevirmişti.

Yarışmadan elendikten kısa bir süre sonra Alman bir model ile aşk yaşamaya başlayan Yağcı, şu sıralar özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ederken meslek hayatına ilişkin yapmış olduğu açıklama ile birlikte hayranlarını oldukça üzdü.

EVLENECEK Mİ?

Yaklaşık 3 aydır Alman model Laura Celine ile aşk yaşayan Barış Murat Yağcı’nın, sevgilisi ile farklı ülkelerde olmasına rağmen sık sık bir araya geliyor olması, akıllara evlilik planlarının olup olmadığına ilişkin soruları getirdi. Yağcı, evlilik için henüz erken olduğunu ancak hayatın neleri getireceğinin bilinmediğini ifade etti.

HAYRANLARIM İSTEDİ DİYE SÖYLEDİM!

Geçtiğimiz yıl “Her Şeye Rağmen” ismini vermiş olduğu bir single çıkartan Barış Murat Yağcı, hayranlar çok istediği için şarkı söylediğini ifade etti.

“OYUNCULUĞA ODAKLANACAĞIM!”

Bir daha şarkı söyleme gibi bir planının olmadığını, zaten sesinin de güzel olmadığını belirten Yağcı, oyunculuk kariyerine odaklanacağını ifade etti.