İzmir Haberleri

1 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Gerçekleştirilen elektrik şebekesi iyileştirme çalışmaları kapsamında bu haftaki planını kamuoyu ile paylaşmış olan Gediz Elektrik, çalışmalarına yeni ayda da devam ediyor. Gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında elektrik altyapısını iyileştirmeyi ve olası elektrik arızalarının önüne geçmeyi hedefleyen Gediz Elektrik, bu çalışmaların ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerine ilişkin de düzenli olarak bilgilendirmeler gerçekleştiriyor. Öte yandan Gediz Elektrik, İzmirlileri ilgilendiren 1 Ağustos 2022 Pazartesi gününe ilişkin bilgilendirmeyi de gerçekleştirmiş bulunuyor.

İZMİR’İN 9 İLÇESİ BUGÜN KARANLIKTA

İzmir’de devam eden elektrik şebekesi iyileştirme çalışmalarının ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerine ilişkin her gün bir liste paylaşan Gediz Elektrik, İzmir’de bu elektrik kesintilerinden etkilenecek olan bölgeleri resmi web sitesinden İzmirlilere duyuruyor. Buna göre, 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü İzmir ilinin 9 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanması bekleniyor. Öte yandan elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise, Gediz Elektrik tarafından; Aliağa, Bayraklı, Bergama, Buca, Çiğli, Bornova, Karaburun, Karşıyaka ve Kiraz ilçeleri olarak duyurulmuş bulunuyor.

ELEKTRİKLER KISMİ OLARAK GİDECEK

Yaşanacak olan elektrik kesintilerinin ortaya çıkaracağı mağduriyeti sınırlayabilmek adına çalışmalarını tüm ilçeye yaymayan Gediz Elektrik, çalışmalarını bölge bölge gerçekleştiriyor. Tüm ilçeye elektrik kesintisi yaşatmak yerine sadece çalışma gerçekleştirdiği bölgelere belirli süreler ile elektrik vermeyen Gediz Elektrik, bu çalışmaların ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerinin etkili olacağı mahalleleri de İzmirlilere web sitesi aracılığıyla çalışmalarından önce duyuruyor.

SAATLERCE ELEKTRİK GELMEYECEK

Gerçekleştirdiği elektrik kesintileri duyuruları içerisinde İzmirlilerin asıl merak ettiği soruyu da yanıtlayan Gediz Elektrik, elektriklerin İzmir’de ne zaman geri geleceğini muhakkak bildiriyor. Elektrik kesintilerini gün içerisinde gerçekleştiren Gediz Elektrik, şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan elektrik kesintilerine en erken saat 08.30 itibariyle başlarken, en geç saat 18.00 itibariyle son veriyor.