Genel

İzmir Ali Fuat Cebesoy satılık konut fiyatları! Ziraat Bankası resmen duyurdu! 128 metrekare daire 950 bin TL!

Ziraat Bankası, İzmir ilinde uygun fiyatlı daire arayışı içerisinde olan vatandaşlar için aynı bölgede bulunan 3 farklı daire için ihale düzenlediğini duyurarak, ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN AYNI BÖLGEDE 3 SATILIK DAİRE İLANI!

Köklü bankalarımızdan birisi olan Ziraat Bankası, artan gayrimenkul fiyatlarından sonra 3 yeni ihale düzenleyerek uygun fiyatlı gayrimenkul satışı gerçekleştireceğini açıkladı. Banka, anlaşmalı olduğu Intengo platformu aracılığı ile İzmir ilinin Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde bulunan üç daire için ihale düzenlediğini bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NIN İZMİR’DE SATIŞA SUNDUĞU KONUTLARIN FİYATLARI NE KADAR?

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruya göre düzenlenen üç ihaleye konu olan dairelerin büyüklükleri, ihale başlangıç bedelleri ve teminat bedelleri şu şekilde belirlendi:

  • 128 metrekare daire: 950 bin TL, 57 bin TL teminat bedeli
  • 117 metrekare daire: 927 bin 500 TL, 55 bin 650 TL teminat bedeli
  • 113 metrekare daire: 942 bin 500 TL, 56 bin 550 TL teminat bedeli

ZİRAAT BANKASI’NIN İZMİR İLANLARINA NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile yayınlamış olduğu 3 adet satılık daire ilanından birisi aracılığı ile kendi konutuna sahip olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcılar, ilgili dairelere nasıl erişim sağlayabileceklerini ve ihalelere nasıl katılabileceklerini merak ediyorlar. Kamu bankası, yaptığı duyuru ile Intengo bünyesinde düzenlenen ihalelere nasıl katılım sağlanabileceğini açıklığa kavuşturdu.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’nde satışa sunulan dairelerden birisi için fiyat teklifinde bulunmak isteyen vatandaşların, ilgili gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelini İzmir- Güzelyalı Ziraat Bankası şubesine yatırmaları ve ardından da satış sözleşmesi imzalamaları gerekmektedir.