Magazin

Seda Sayan ile Çağlar Ökten’in annesi bir araya geldi; “Hicomlar” havada uçuştu! Tepki gelince, Seda Sayan’dan da açıklama gecikmedi…

Nisan ayının son günlerinde İstanbul’da sade bir nikah töreni ile kendisinden 25 yaş küçük olan solist Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, şimdilerde Çağlar Ökten’in ailesi ile sıkça vakit geçirmeye başladı. Seda Sayan’ın Çağlar Ökten’in annesine “Hicom” demesi ise, bir hayli dikkat çekti.

SEDA SAYAN KAYINVALİDESİNE “HİCOM” DEMEYE BAŞLADI

Geçtiğimiz aylarda yedinci kez nikah masasına oturan Seda Sayan, bir süredir eşi Çağlar Ökten ile tatildeydi. Hollanda’dan sonra Yunanistan’da tatillerine devam eden Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, şimdilerde de Çağlar Ökten’in ailesinin yaşadığı Mersin’e geçiş yaptı. Mersin’de sahne alan Çağlar Ökten’i hem eşi hem de annesi yalnız bırakmadı. Çağlar Ökten’in sahnesini birlikte izleyen Seda Sayan ve kayınvalidesi Hicran Hanım, o anları videoya aldı. Gecenin sonunda karşılıklı olarak oynadıkları da görülen ikiliden Seda Sayan’ın kayınvalidesine “Hicom” demesi dikkat çekti.

TEPKİ ALINCA NEDEN “HİCOM” DEDİĞİNİ AÇIKLADI

Yunanistan tatilinin ardından soluğu eşi Çağlar Ökten’in ailesinin yanında alan Seda Sayan, eşinin annesi Hicran Hanım ile karşılıklı göbek attığı videoda kayınvalidesine “Hicom” diye seslenmesiyle dikkat çekmişti. Sosyal medya kullanıcıları bu seslenişe tepki gösterince Seda Sayan, kayınvalidesine neden “Hicom” dediğini açıkladı. Seda Sayan’ın o açıklamalarında; “Bana kızıyorsunuz ama kızmayın. Kayınvalidemin adı Hicran çocukları ona ‘Hico’ diyor” ifadeleri yer aldı. Ancak bu yanıt, Seda Sayan’ı sosyal medya kullanıcılarının gazabından kurtaramadı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI SEDA SAYAN’I ELEŞTİRDİ

Seda Sayan ile Çağlar Ökten’in annesi Hicran Hanım arasında samimi anların yaşandığı video, sosyal medya platformlarında kısa süre içerisinde viral oldu. Ancak, sosyal medya kullanıcıları Seda Sayan’ın kayınvalidesi ile olan ilişkisini eleştirmeden duramadı. Seda Sayan’ın videosuna gelen yorumlardan öne çıkanlar ise; “Kayınvalideden büyük gelin”, “Kayınvalidesi Seda’dan genç”, “Kadın Seda’dan daha genç ve güzel”, “Kayınvaliden senden genç görünüyor, estetikte kurtarmaz” gibi yorumlar oldu.