Magazin

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı kavgalı deniyordu, açıklama geldi; “Zaten 5 dakika görüştük hepsi bu!” Açıklamanın ardından gelen Melisa paylaşımı…

Geçtiğimiz haftalarda aralarında tartışma yaşandığı iddiası ile gündemlere gelen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, çok konuşulmuştu. Tartışma yaşadıklarına ilişkin iddialara ilk yanıt veren kişi Acun Ilıcalı oldu. Haklarındaki iddiaları yalanlayan Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamanın hemen ardın dan küçük kızı Melisa ile fotoğraf paylaştı. Şeyma Subaşı’nın o fotoğrafa verdiği tepki ise, çok konuşuldu.

BODRUM’DA TARTIŞTIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da ünlü bir mekanda buluştukları iddia edilen eski karı koca olan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın ortak kızları Melisa’nın velayeti ve nafaka konusunda tartıştığı mekanda yer alan diğer kişiler tarafından iddia edilmişti. Bu iddialar karşısında sessizliğini ilk bozan isim Acun Ilıcalı oldu.

ACUN ILICALI TARTIŞMA İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Aralarında tartışma çıktığı iddialarının çok sık konuşulmaya başlamasıyla birlikte bir açıklama gerçekleştirme gereği duyan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile tartışmadıklarını belirtti. Acun Ilıcalı’nın konuya ilişkin açıklamalarında; “Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikâyesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten 5 dakika görüştük hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemim yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim” ifadeleri yer aldı.

ŞEYMA SUBAŞI FOTOĞRAFI BEĞENDİ

Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği açıklamaların ardından kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım gerçekleştiren Acun Ilıcalı, en küçük kızı Melisa ile bir paylaşım gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği paylaşıma “Cennette bir melekle” notunu düşen Acun Ilıcalı’nın paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi. Şimdilerde eski sevgilisi Meedo ile barışan Şeyma Subaşı da kızı ve eski eşinin fotoğrafına yorum yaptı. Fotoğrafı beğenmeyi ihmal etmeyen Şeyma Subaşı, fotoğrafın altına kalp emojisi koydu.