EkonomiGündem

Benzin, motorin ve LPG için geçerli: Kartınıza 50 TL hediye edilecek!

Benzin, motorin ve LPG alacakları ilgilendiren bir kampanya duyurusu yapıldı. İş Bankası müşterileri için harekete geçti. Banka, akaryakıt kampanyasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İş Bankası’nın açıklamalarına göre, kampanyaya katılan her müşteriye 50 TL hediye edilecek. Kampanya 15 Ağustos’a kadar geçerli olacak.

Kampanya kapsamında, tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 40 TL MaxiPuan, alışverişlerinizden en az birini temassız Bankamatik Kart’ınızın Öde Geç özelliği veya Maximum Mobil’in içindeki Pazarama’dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapmanız durumunda toplam 50 TL MaxiPuan hediye edilecek.

KAMPANYA DETAYLARI;

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 23 Ağustos 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30.09.2022 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.