İzmir Haberleri

2 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir’in enerji sağlayıcılığını üstlenen Gediz Elektrik, aynı zamanda sağlıklı bir elektrik enerjisi adına bakım ve iyileştirme çalışmaları yürütüyor. Bu çalışmalar esnasında önlem amaçlı olarak elektrik kesintileri uygulamasına giden Gediz Elektrik, elektrik kesintilerinin etkili olacağı ilçeleri gün ve gün bildiriyor.

İZMİR’İN 11 İLÇESİ İÇİN GEDİZ ELEKTRİK’TEN KARANLIK SİNYALİelektrik

Bir süredir gerçekleştirdiği elektrik şebekesi iyileştirme çalışmaları kapsamında ortaya çıkan planlı elektrik kesintilerine ilişkin bilgilendirmeleri resmi web sitesi üzerinden gerçekleştiren Gediz Elektrik, 2 Ağustos 2022 Salı günü İzmir’in 11 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanacağını ilan etmiş bulunuyor. Elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise; Gediz Elektrik tarafından Bayındır, Selçuk, Bayraklı, Bergama, Buca, Çiğli, Gaziemir, Kiraz, Konak, Menemen ve Ödemiş ilçeleri olarak bildiriliyor.

ELEKTRİK KESİNTİLERİ AKŞAMA SON BULACAK

Yaşanan planlı elektrik kesintilerinin etki alanını belirlediği gibi süresini de çalışmalarından önce belirleyen Gediz Elektrik, kesintileri genellikle kendi mesai saatleri içerisinde uyguluyor. Bu nedenle elektrik kesintilerini gün içerisinde çözüme kavuşturan Gediz Elektrik, kesintilerin genellikle akşama uzamasına izin vermiyor. Bu bağlamda 2 Ağustos 2022 Salı günü gerçekleşecek olan elektrik kesintilerinin son bulacağı saati de İzmirliler için kamuoyu ile paylaşmış olan Gediz Elektrik, elektrik kesintilerine bölgeden bölgeye göre değişmekle birlikte en geç saat 17.00 itibariyle son veriyor.

BAZI MAHALLELER ETKİLENECEK

Gerçekleştirilen planlı elektrik kesintileri kapsamında çalışmalarını daha çok bölge bölge yapan Gediz Elektrik, ilçenin tamamı yerine bir bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu da elektrik kesintilerinin kontrol altına alınabilmesini söylüyor. Gediz Elektrik’in bu çalışma strateji doğrultusunda 2 Ağustos 2022 Salı günü İzmir’in Bayındır, Selçuk, Bayraklı, Bergama, Buca, Çiğli, Gaziemir, Kiraz, Konak, Menemen ve Ödemiş ilçelerinin tamamında değil, belirli mahallerinde elektrik kesintileri yaşanıyor. Bu mahalleler ise, Gediz Elektrik’in kendi web sitesi içerisinden İzmirliler için anlık olarak paylaşılıyor.