Genel

Vakıfbank 3+1 ve 2+1 daire satışı! Bu fiyata konut kalmadı! Teminat bedelini yatıran, sorgusuz sualsiz ev sahibi olacak!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, aralık ayında yapılan müdahaleler ve açıklanan yeni ekonomik modele rağmen sürmeye devam ediyor. Yeni dönemde piyasaların üzerinde oldukça büyük bir baskı yaran FED kararları ve şubat ayının sonunda resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı, son dönemlerde döviz kurlarında ve altın fiyatlarında rekor seviyelere doğru adım adım yaklaşılmasına sebep oldu.

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketler ile birlikte artan gayrimenkul fiyatları hem ikinci el hem de sıfır konut fiyatlarında ciddi değişikliklerin yaşanmasına yol açtı. Bu durum karşısında zor duruma düşen tüketiciler ve yatırımcılar alternatif çözüm yolları ararken, beklenen haber Vakıfbank’tan geldi. Banka, yasal ihale platformu aracılığı ile uygun fiyatlı gayrimenkul satışı gerçekleştirileceğini duyurdu.

VAKIFBANK’TAN GAYRİMENKUL SATIŞI!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde geliştirmiş olduğu avantajlı kampanyalara ve uygun kredi hizmetlerine ek olarak gayrimenkul satışı hizmeti sunacağını da bildirdi. Banka, bu kapsamda “Intengo” isimli yasal ihale platformu ile anlaşma sağladığını duyurarak İzmir ilinde bulunan iki icralık daire için ihale düzenlediğini açıkladı.

BU FİYATA İZMİR’DE EV KALMADI!

Vakıfbank, Intengo isimli platform aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihalenin ayrıntılarını paylaştı. Banka, ilgili platform üzerinden İzmir ilinin Çiğli ilçesinde bulunan 3+1 daireyi satışa çıkardığını duyurdu.

Vakıfbank Çiğli ilçesinde bulunan 131 metrekarelik daire için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 500 bin TL olarak belirledi. Banka, ihaleye katılım sağlanabilmesi için yatırılması gereken teminat bedelini 75 bin TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK 2+1 KONUTUNUN FİYATINI DUYURDU!

Vakıfbank, İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan 84 metrekarelik bir daireyi daha ihale üzerinden satışa sunduğunu açıkladı. 2+1 büyüklüğünde olan daire için düzenlenen ihalenin başlangıç fiyatını 600 bin TL olarak belirleyen banka, ihaleye katılabilmek için ödenmesi gereken teminat bedelini 30 bin TL olarak açıkladı.