Genel

İkinci el araç sahibi olmak isteyen tüketicilerin dikkatine: O banka araç fiyatlarını 30 bin TL’ye indirdi! Şaka değil gerçek!

Türkiye Ekonomi Bankası uygun fiyatlı ikinci el satın almak isteyen tüketiciler için üç yeni ihale düzenlediğini duyurdu.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 30 BİN TL’LİK TEMİNATA 2014 MODEL ARAÇ

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu birinci aracın 2014 model Hyundai Accent Blue olduğu öğrenildi. Beyaz renkte olan araç için düzenlenmiş olan ihalenin ayrıntıları paylaşıldı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın 2014 model Hyundai Accent Blue için düzenlemiş olduğu ihaleye katılım sağlamak isteyen tüketicilerden 30 bin TL’lik teminat talep edilirken ihale başlangıç fiyatı 75 bin TL olarak bildirildi

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 58 BİN TL’LİK TEMİNATA 2016 MODEL ARAÇ

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci aracın 2016 model Opel Astra olduğu öğrenildi. Gri renkte olan araç için düzenlenen ihalenin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Türkiye Ekonomi Bankası ihale yolu ile satışa sunmuş olduğu Opel Astra için minimum fiyat bedelini 145 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 58 bin TL olarak bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 46 BİN TL’LİK TEMİNATA 2015 MODEL ARAÇ

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu üçüncü aracın 2015 model Renault Fluence olduğu öğrenildi. Beyaz renkte olan araç için düzenlenen ihalenin ayrıntıları banka tarafından paylaşıldı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın yönetimi kendi elinde bulunan Tebcetelem aracılığı ile satışa sunmuş olduğu 2015 model Renault Fluence için belirlemiş olduğu ihale başlangıç bedeli 115 bin TL olarak bildirildi. Banka ihalenin katılım sağlayarak söz konusu araç için fiyat teklifi vermek isteyen katılımcı adaylarının 46 bin TL‘lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.