İzmir Haberleri

3 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

Gerçekleştirilen su altyapısı onarım çalışmalarına ek olarak, Gediz Elektrik tarafından gerçekleştirilen şebeke iyileştirme çalışmaları kapsamında su kesintileri ortaya çıkaran İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü İzmir’de gerçekleşecek olan su kesintileri listesini paylaştı.

İZMİR’DE SU KESİNTİLERİ DEVAM EDİYOR

Gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ortaya çıkan su kesintilerine ilişkin düzenli ve detaylı duyurular yayınlayan İZSU, bugün şu an için İzmir’de 12 ilçede devam eden su kesintilerinin yaşandığını resmi web sitesi aracılığıyla İzmirlilere duyurdu. Su kesintilerine karşı İzmirlileri önlem almaya davet eden İZSU, yayınladığı ilanlarda su kesintilerinin etkili olacağı bölgeleri de tek tek açıkladı.

ŞU AN 12 İLÇEDE SULAR YOK

Su kesintilerinin hangi bölgeleri etkileyeceğini duyuran İZSU, kesintilerin İzmir ilinin Bayındır ilçesi Çınardibi mahallesi; Bornova ilçesi Egemenlik ve Merkez mahalleleri; Buca ilçesi İnönü ve Zafer mahalleleri; Dikili ilçesi Çandarlı mahallesi; Karabağlar ilçesi Günaltay, Selvili ve Yunus Emre mahalleleri; Kiraz ilçesi İğdeli, Akpınar, Kibar, Bahçearası, Doğancılar, Altınoluk, Sarıkaya ve Cevizli mahalleleri; Konak ilçesi 26 Ağustos, Anadolu, Murat ve Millet mahalleleri; Menderes ilçesi Görece Cumhuriyet ve Hürriyet mahalleleri; Narlıdere ilçesi Sahilevleri mahallesi; Ödemiş ilçesi Ovakent ve Hürriyet mahalleleri; Tire ilçesi Atatürk mahallesi; Urla ilçesi Kalabak mahallesi ve civarında etkili olacağını yayınladığı su kesintileri duyuruları ile kamuoyuna bildirdi.

SU KESİNTİLERİNİN NEDENİ ARIZALAR

Yaşanan su kesintilerinin etkili olacağı bölgelerden kesintilerin son bulacağı saate kadar her bir detayı İzmirliler ile paylaşan İZSU, kesintilerin nedenini de İzmirliler için açıkladı. İZSU’dan gerçekleştiren açıklamaya göre, bugün İzmir’de gerçekleşen su kesintilerinin tamamı arızalardan ve Gediz Elektrik tarafından gerçekleştirilen şebeke iyileştirme çalışmalarından kaynaklanıyor.