Magazin

Ünlü şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel, mutlu aile tablolarını paylaştı! Oğulları Roman hızla büyüyor!

Uzun yıllardır müzik sektöründe olan ve hem seslendirdiği şarkılar hem de farklı tarzı ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü şarkıcı Can Bonomo, şu sıralar iş hayatının yanı sıra özel hayatı ile de gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda hayatını birleştirdiği güzel oyuncu Öykü Karayel ile mutlu bir evliliği olan Can Bonomo, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile sosyal medya kullanıcılarının bir hayli dikkatini çekiyor.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı Can Bonomo, zaman zaman yaptığı ve yapacağı işleri Instagram hesabından paylaşırken özellikle oğlu Roman doğduktan sonra sıklık ile aile fotoğrafları paylaşmaya başladı. 2018 yılında hayatını güzel oyuncu Öykü Karayel ile birleştiren ve böylelikle de hayatına bambaşka bir bakış açısı kazandıran ünlü sanatçı, oğulları Roman’ı kucaklarına aldıktan sonra mükemmel bir aile babası izlenimi yarattı.

Eşine olan sevgisi gözlerinden okunan Can Bonomo, yaptığı paylaşımlara düştüğü notlar ile aile kavramına ne kadar önem verdiğini ve bu bilinçle hareket ettiğini her defasında gözler önüne seriyor. Son olarak Instagram hesabından eşi Öykü Karayel ve oğlu Roman ile çekilmiş oldukları bir aile fotoğrafını paylaşan Can Bonomo, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

“RÖNESANS KEYFİ!”

Instagram hesabından sık sık güzel ailesi ile fotoğraf paylaşımlarında bulunan ünlü şarkıcı Can Bonomo, geçtiğimiz günlerde yeni bir fotoğraf daha paylaştı. Yeni fotoğrafı “rönesans keyfi” notu ile paylaşan Can Bonomo, mutlulukları ile hayran bıraktı.

“OĞLUM ÇOK GÜZEL BÜYÜYOR!”

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Can Bonomo, “oğlum çok güzel büyüyor canım benim, yürümeye de başladı” ifadelerini kullanarak çocuğunu büyütmekten duyduğu keyfi gözler önüne sermişti.

TATİLE ÇIKACAKLAR!

Şimdilerde yaz konserleri kapsamında çalışan Can Bonomo, konserlerden sonra kısa bir tatil yapacaklarını sonrasında ise yine çalışacağını belirtti.