Genel

İkinci el araç alacaklar dikkat! O banka 2019 model aracı 84 bin TL’lik teminat karşılığında satışa çıkardı!

Hem ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri hem de koronavirüs salgınının sebep olduğu çip krizi sebebi ile fahiş fiyatlara ulaşan sıfır kilometre araç fiyatları, beraberinde ikinci el araç modellerinin de yüksek seviyelerden satışa sunulmasına sebep oldu. Yeni dönemde araç sahibi olmayı planlayan ve bu doğrultuda birikim yapmış olan tüketiciler, telaffuz edilen fiyatlardan sonra hayallerini ertelemek durumunda kaldı.

Yalnızca araçlara yatırım gözü ile bakan ve bu doğrultuda biri girişimde bulunmuş olan kişileri sevindiren diğer tüketicileri ise kara kara düşündüren araç fiyat artışları, Türkiye Ekonomi Bankası’nın dikkatinden kaçmadı. Güncel durumlara ilişkin geliştirdiği avantajlı kampanyaları ile bilinen Türkiye Ekonomi Bankası, araç sektörüne de el atarak uygun fiyatlı araç hizmeti vereceğini duyurdu.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yapılan araç satış hizmeti duyurusu, kısa süre içerisinde tüketiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Banka, şu an fiyat teklifine açık olan iki araca ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI ARAÇ SATIŞ HİZMETİ NEDİR?

Türkiye Ekonomi Bankası, sunduğu finansman hizmetleri kapsamında teminat talep etmektedir. Bu kapsamda yüksek tutarlı ödeme hizmeti sunan banka, vade sonunda borçların ödenmemiş olması durumunda ilgili teminatlara el koymaktadır. Araç, konut, arsa, tarla gibi gayrimenkuller, sonrasında TEB tarafından ihale aracılığı ile satışa sunulmaktadır.

TEB 2019 MODEL SATILIK PEUGEOT

TEB, yönetimi kendi elinde bulunan yasal ihale platformu Tebcetelem aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk aracın 2019 model Peugeot 308 olduğunu bildirdi. İstanbul ilinde bulunan araç için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 210 bin TL, teminat bedeli ise 84 bin TL olarak açıklandı.

TEB 2015 MODEL SATILIK RENAULT FLUENCE

TEB, Tebcetelem aracılığı ile fiyat teklifine açmış olduğu ikinci aracın 2015 model Renault Fluence olduğunu bildirdi. Denizli ilinde bulunan araç için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 115 bin TL, ihaleye katılım sağlayabilmek adına yatırılması gereken teminat bedeli ise 46 bin TL olarak açıklandı.