Magazin

Yıldız Asyalı dekolteli elbisesiyle sahnede fena düştü! O anları hesabından paylaştı

Ünlü oyuncu ve müzisyen Yıldız Asyalı, sahne aldığı bir konserde yere kapaklandı. Güzel oyuncu keman çaldığı sırada dengesini kaybedince kendisini yerde buldu. Yıldız Asyalı’nın talihsiz kazası sosyal medyada gündem olurken, ünlü müzisyen o anları kişisel sosyal medya hesabından paylaşıp kendisiyle alay etti. Yıldız Asyalı’nın dekolteli elbisesi ile sahnedeki düşüşü sosyal medya kullanıcılarının gündemine girdi. Yıldız Asyalı, geçtiğimiz günlerde Arda Kural ile yıllar sonra canlı yayına çıkmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Yıldız Asyalı ve Arda Kural Canlı Yayında

Arda Kural zor günleri geride bıraktı ve psikolojik sorunlarının üstesinden gelerek canlı yayınlara konuk olmaya başladı. Bir dönem yaşadıkları aşkla magazin gündeminden düşmeyen Arda Kural ve Yıldız Asyalı ikilisi yine tüm dikkatleri üzerine çekti. 2. Sayfa programının canlı yayınında bir araya gelen ikili, yıllar önce yaşadıkları aşkı yeniden yorumladı. Arda Kural canlı yayında Yıldız Asyalı’nın kendisini aldattığını açıklamış ve sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü.

Arda Kural, “Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam. Erkeklerin kadınlar üzerinde kalıcı bir etkisi vardır. Yıldız’ın bilerek, isteyerek böyle bir şey yapmadığını biliyorum. Öyle biriydi ki aramıza girdi. Ben kendimi ezilmiş hissetmiştim. Yıldız bana telefonla başka birinin kendisini öptüğünü anlattı.” açıklamasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu açıklamaların uzun süre sosyal medya gündeminde kalarak çok konuşuldu.

Yıldız Asyalı Kendisiyle Alay Etti

Ünlü oyuncu ve müzisyen Yıldız Asyalı, önceki gün sahnede fena halde düştü. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Asyalı, “Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben.” notuyla kendisiyle dalga geçti. Yıldız Asyalı’nın bu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü ve hayranlarından beğeni topladı.