GündemManşet

65 Yaş altında olmak gerekmiyor: 15 Ağustos’ta başlıyor!

Corona virüsü pandemisinde bu sene ülkeler pek çok kısıtlamayı kaldırdılar. Bu nedenle vatandaşlar heyecanla bekleyiş içerisindeydiler güzel haber nihayet geldi. 15 Ağustos’ta ilk kafile kutsal topraklara gidecek. Konu ile ilgili yapılan açıklamada Umrede, 65 yaş altı sınırının aranmayacağı bildirildi.

Bu yıl umre turları için vatandaşlar heyecan içerisindeydi. Konu ile ilgili yeni açıklamalar yapıldı. Diyanet İşleri Genel Müdürü Remzi Bircan tarafından yapılan açıklamalarda 15 Ağustos itibarıyla ilk kafilenin kutsal topraklara gönderileceği ifade edildi.


Bircan açıklamalarında şu bilgilendirmelerde bulundu:

7, 11, 15 ve 24 günlük şeklinde her bütçeye uygun turlar planladık. Vatandaşlarımız, uzman hocalarımız rehberliğinde kutsal toprakların manevi havasını soluyacaklar inşallah.

Vatandaşların corona virüsüne karşı tedbirli olmalarını istediklerinin altını çizen Bircan, “Dünden itibaren Kabe’nin etrafında bulunan bariyerler kaldırıldı. Umrede, 65 yaş altı ve Kovid-19 aşısı olma şartı aranmayacak. Yani yaş sınırı olmayacak.” Açıklamasında bulundu.