Magazin

Neslihan Atagül, Kadir Doğulu için öyle bir şey dedi ki, “boşanacak” diyenler bu kez mosmor olacak! “Benim için muazzam bir hediye…”

Yeni dizi projesi için toplantılara başlayan Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile kamera karşısına geçmek için hazırlıklara başladı. Geçtiğimiz gün yeni işi hakkında önemli detaylar veren Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’ya da övgüler yağdırdı.

NESLİHAN ATAGÜL’ÜN YENİ PROJESİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Sefirin Kızı isimli Star TV dizisinden yaşadığı bağırsak sendromu nedeniyle aniden ayrılan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sağlığına kavuşmuş ve kendisine gelen projeleri değerlendirmeye başlamıştı. Şimdilerde hem oyunculuk hem de yapımcılık alanında önemli işlere imza atan Neslihan Atagül, geçtiğimiz gün Etiler’de ünlü yapımcı Erol Avcı ile birlikteydi. Erol Avcı ile buluşmasının ardından basın mensupları ile karşılaşan Neslihan Atagül, yeni projesinin müjdesini verdi. Bir dizi için sete gireceğini duyuran Neslihan Atagül, yeni projesi için, “Yakında başlayacağız gibi görünüyor, her şey yolunda. Gayet güzel gidiyor” ifadelerini kullandı.

FATİH HARBİYE’DEN SONRA YENİDEN BİRLİKTELER

Show TV ekranlarının unutulmaz yapımlarından biri olan Fatih Harbiye isimli dizinin setinde tanışan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, bu diziden sonra hayatlarını birleştirmişti. Uzunca bir aradan sonra yeniden birlikte kamera karşısına geçecekleri öğrenilen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun yeni dizide başrolleri paylaşacakları öğrenildi. Bu ayrıntının ardından muhabirlerin; “Eşinizle kamera karşısına geçmek sizi zorlayacak mı?” sorusunu yanıtlayan Neslihan Atagül, “Hayır, bilakis çok konforlu olacağını düşünüyorum. Sonuçta eşimle oynayacağım” dedi.

NESLİHAN ATAGÜL’DEN KADİR DOĞULU’YA ROMANTİK SÖZLER

Uzunca süre boşanacakları iddia edilen Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun boşanma nedenleri arasında ihanetten kıskançlığa kadar pek çok neden sıralamıştı. Bu iddiaları yalanlayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, haziran ayında evliliklerinin 8’inci yıldönümünü kutladı. Bunu hatırlatan muhabirlerin, “Kadir Bey’den özel bir sürpriz geldi mi?” sorusunu da yanıtsız bırakmayan Neslihan Atagül, bu soruya; “Kadir umarım hayatımda her zaman olur. Onun hayatımda varoluşu zaten benim için muazzam bir hediye…” şeklinde romantik bir yanıt verdi.