EkonomiGündem

İş Bankası bankamatik kartı olanlar hemen yararlansın: Kartlara para yüklenecek!

İş Bankası bankamatik kartı olanlar hemen yararlansın. Banka, kampanya duyurusu yaptı. Kampanyaya katılanlar 150 TL kazanacak. 31 Ağustos tarihine kadar kampanyaya katılan müşterilerin kartına 150 TL maxipuan yüklenecek. Buna göre, Bankamatik Kartı ile tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 150 TL ve üzeri her temassız ödeme işlemine 10 TL, toplam 150 TL MaxiPuan kazanılmış olacak.

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de veya İşCep’te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklanması gerekiyor. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

İŞ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI;

Temassız özellikli Bireysel Bankamatik Kartı ile aynı gün tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri alışverişlerden sadece ilki tanesi kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilecek ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilecektir.

Maximum üye işyerleri dışında yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir.

Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, kampanya kapsamında MaxiPuan yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır.

6 EYLÜL’DE KARTA YÜKLENECEK

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan’lar 6 Eylül 2022 tarihinde son kullandığınız Bireysel Bankamatik Kartı’nıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ekim 2022’dir (bu tarih dâhil).