Genel

Garanti BBVA, İzmir ilinde ev sahibi olmak isteyenlere duyurdu! Bornova’da 143 metrekarelik daire 180 bin TL’den satışta!

Garanti BBVA, İzmir ilinin farklı bölgelerinde bulunan 3 adet daire için ihale başlattığını duyurdu. Banka, ilgili dairelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN İZMİR BORNOVA’DA SATILIK DAİRE HİSSESİ!

Garanti BBVA, Tapu.com aracılığı ile yeni bir ihale başlattığını duyurdu. İzmir ilinin Bornova ilçesinin Serintepe Mahallesi’nde bulunan 143 metrekarelik bir dairenin 3’te 2’lik hissesini satışa çıkardığını bildiren banka, ihale başlangıç bedelini 180 bin TL, ihale hizmet bedelini 8 bin 500 TL olarak açıkladı.

GARANTİ BBVA’DAN İZMİR MENEMEN’DE SATILIK 3+1 LÜKS DAİRE!

Garanti BBVA, anlaşmalı olduğu Tapu.com aracılığı ile İzmir’de bulunan bir icralık daireyi daha satılığa çıkardığını duyurdu. Söz konusu dairenin Menemen ilçesinin İstiklal Mahallesi’nde bulunduğunu belirten banka, dairenin deniz manzaralı olduğunu açıkladı. 3+1 dairenin kullanım alanını 138 metrekare olarak bildiren banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 750 bin TL, ihale katılım bedelini 82 bin 600 TL olarak duyurdu.

GARANTİ BBVA’DAN İZMİR BORNOVO’DA MİLYONLUK EV İLANI!

Garanti BBVA, anlaşmalı bulunduğu Tapu.com aracılığı ile bir yine ihale daha düzenlediğini duyurdu. İhale kapsamında satışa sunulan İzmir ilinin Bornova ilçesinin Çamdibi Mahallesi’nde bulunan 3+1 büyüklüğündeki apartman dairesine ilişkin ayrıntılar kamuoyu ile paylaşıldı.

Garanti BBVA, Tapu.com aracılığı ile satışa sunmuş olduğu 3+1 dairenin kullanım alanını 135 metrekare olarak açıkladı. 7 yıllık bir binanın 2’inci katında bulunan dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, dairenin satışı karşılığında teminat bedelinin alınmayacağını, ihaleye katılım sağlayabilmek adına ödenmesi gereken tek kalemin ihale katılım bedeli olduğunu bildirdi. Söz konusu ihalenin başlangıç bedelini 2 milyon 200 bin TL olarak belirleyen banka, ihale katılım bedelini 103 bin 800 TL olarak duyurdu.