İzmir Haberleri

9 Ağustos 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Enerji dağıtım şirketi Gediz Elektrik, İzmir’de gerçekleştirdiği elektrik şebekesi bakım ve iyileştirme çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Her gün bu çalışmaların elektrik kesintileri ortaya çıkaracağı ilçeleri sıralayan Gediz Elektrik, 9 Ağustos 2022 Salı günü için de bu bilgiyi vermiş bulunuyor.

İZMİR’DE ELEKTRİK ŞEBEKESİ İYİLEŞTİRMELERİ DEVAM EDİYOR

Bir süredir devam eden elektrik şebekesi bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Gediz Elektrik, elektrik altyapısını güçlendirmek ve iyileştirmek için çaba sarf ediyor. Bu sayede olası arızaların önüne geçmeyi hedefleyen Gediz Elektrik, uzun vadede kesintisiz bir elektrik sağlamayı amaçlıyor. Ancak, bu çalışmalar esnasında iş ve işçi güvenliği nedeniyle Gediz Elektrik tarafından elektrik kesintileri uygulanıyor. Yaşanacak olan elektrik kesintileri ise, çalışmalara 48 saat kala Gediz Elektrik’in web sitesinden kamuoyuna duyuruluyor.

ÇALIŞMALARDAN BUGÜN 8 İLÇE ETKİLENİYOR

Gerçekleştirilen elektrik şebekesi bakım ve iyileştirme çalışmalarının ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerine ilişkin abonelerini sık sık uyaran Gediz Elektrik, 9 Ağustos 2022 Salı günü için de gerekli uyarıları yayınlamış bulunuyor. Gediz Elektrik tarafından gerçekleştirilen bu uyarılara göre, çalışmalar bugün İzmir’in 8 ilçesinde elektrik kesintilerine neden oluyor. Elektrik kesintilerinden etkilenen ilçeler ise, Gediz Elektrik tarafından; Dikili, Bayındır, Karabağlar, Karaburun, Konak, Menderes, Ödemiş ve Urla ilçeleri olarak bildirilmiş bulunuyor.

KESİNTİLER GEDİZ ELEKTRİK’İN MESAİ SAATİ BİTİMİNDE SON BULUYOR

Elektrik kesintilerine ilişkin düzenli olarak bilgilendirme gerçekleştirdiği gibi detaylı olarak bir bilgilendirme de gerçekleştiren Gediz Elektrik, özellikle elektrik kesintilerinin herhangi bir mağduriyet ortaya çıkarmaması adına çalışmalarını şeffaflık ile yürütüyor. Bu kapsamda elektrik kesintilerinin tam bir süresini de İzmirliler ile paylaşan Gediz Elektrik, zaten elektrik kesintilerine neden olan elektrik şebekesi çalışmalarını mesai saati içerisinde gerçekleştiriyor. Dolayısıyla Gediz Elektrik’in ortaya çıkardığı elektrik kesintileri en geç saat 17.00 itibariyle sona eriyor.