Ekonomi

Ağustos ayı kampanyası duyuruldu: Araç fatura tutarının %30’una kadar…

Bu ay içerisinde otomobil sahibi olmak isteyenler firmaların Ağustos ayı kampanyalarını merak ediyordu. Ağustos ayı kampanyaları bir bir ortaya çıktı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Jeep Jeep marka 2022 model araçlar için kullanım amacı hususi olan kredilerde, araç fatura tutarının %30’una kadar kredi kullanıla bileneceğini bildirdi.

Sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar için firmalar kampanya duyuruları yapıyorlar. Jepp internet sitesi üzerinden Ağustos ayı kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, araç fatura tutarının %30’una kadar kredi kullanılabilecek. Söz konusu kampanya 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak.


İlgili açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Jeep marka 2022 model araçlar için kullanım amacı hususi olan kredilerde, araç fatura tutarının %30’una kadar kredi kullanılabilecektir. Kredi kullanımı, kullanım koşullarına göre farklık gösterebilecek olup, Jeep ve Koç Fiat Kredi’nin önceden haber vermeksizin kredi kullanım koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. İlgili kredi 31.08.2022 tarihine kadar geçerlidir. Detaylı bilgi için size en yakın Jeep Showroom’una ulaşabilirsiniz.