Genel

Türkiye İş Bankası’ndan kaçırılmayacak gayrimenkul ilanları! İzmir Tire’de 2+1 daire 450 bin TL’den satışta!

Türkiye İş Bankası, zorlu ekonomik şartların gayrimenkul fiyatlarını arttırmasından ötürü harekete geçti. Banka, tüketicilerin yanında olduğunu ve bu kapsamda da elinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkardığını belirtti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR’İN FARKLI BÖLGELERİNDE SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Türkiye İş Bankası, artan gayrimenkul fiyatlarından sonra harekete geçti. Sunduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak aldığı gayrimenkullere vade sonunda borçların ödenmemesi durumunda el koyduğunu belirten banka, elinde bulunan gayrimenkulleri ihale usulü ile uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu.

Türkiye İş Bankası, Intengo platformu aracılığı ile iki yeni ihale daha düzenlediğini belirtti. Banka ihalelere ve ihalelere konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN SATILIK DAİRE İLANI!

Türkiye İş Bankası, anlaşmasının bulunduğu e- ihale platformu Intengo aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinde bulunan bir daireyi satışa çıkardığını duyuran banka, ilgili daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın Intengo üzerinden duyurmuş olduğu ilk ihalesine konu olan gayrimenkulün, daire vasfında olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Tire ilçesinin Dörteylül Mahallesi’nde bulunan dairenin kullanım alanı 90 metrekare olarak ölçüldü. Zemin katta bulunan daire için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 450 bin TL, ihaleye katılım sağlanabilmesi için Karşıyaka şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 22 bin 500 TL olarak bildirildi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN SATILIK TARLA İLANI!

Türkiye İş Bankası’nın Intengo üzerinden duyurmuş olduğu ikinci ihalesine konu olan gayrimenkulün, tarla vasfında olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Halıköy Mahallesi’nde bulunan tarlanın kullanım alanı 4 bin 100 metrekare olarak ölçüldü. Krediye uygunluğu belirtilmemiş olan tarla için sunulacak olan en düşük fiyat teklifinin 400 bin TL olduğunu belirten banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin 20 bin TL olduğunu bildirdi.