Magazin

Hamile olduğu konuşuluyordu; nikah sessiz sedasız geçtiğimiz gün gerçekleştirildi! Nihat Doğan gönlünü kaptırdığı hayranı ile evlendi!

Özellikle Survivor yarışmasına katıldığı dönemdeki çıkışları ile hafızalara kazınan Nihat Doğan herkesi şaşırtacak bir hamle yaptı. Bir hayranı ile evlenme kararı alan Nihat Doğan, hamile olduğu iddia edilen hayranı Arzu ile yaşamını birleştirdi. Çiftin düğününden ortaya çıkan görüntüler ise, sosyal medyaya damga vurdu.

NİHAT DOĞAN NİKAH MASASINA HAYRANI İLE OTURDU

Geçtiğimiz günlerde düğünü gerçekleşen Nihat Doğan, 3 aylık hamile olduğu iddia edilen İranlı hayranı Arzu ile hayatını birleştirdi. Gözlerden uzak ve sessiz bir şekilde düğün töreni gerçekleştiren yeni çiftin düğün görüntülerinin sızmasıyla birlikte evlendikleri öğrenildi.

ORTAYA ÇIKAN VİDEO HERKESİ ENDİŞELENDİRDİ

Sessiz sedasız evlenmeleriyle gündem olan Nihat Doğan ve İranlı hayranı Arzu’nun düğününde çekilen videoya Snob Magazin ulaştı. Snob Magazin’in yayınladığı videoda Nihat Doğan’ın kalabalığa aldırış etmeden havaya ateş açması ve o esnada bir kadının çocuğunu ortamdan uzaklaştırmak için çabalaması sosyal medyaya damgasını vurdu. O görüntüler görenleri endişelendirirken; Nihat Doğan’a sosyal medya kullanıcılarından tepkiler de peş peşe gelmeye başladı.

EROL KÖSE NİKAHA ŞAHİTLİK ETTİ

Sevim Alan ile ilişkisini noktaladıktan sonra İranlı hayranı olan Arzu ile bir süre önce görüşmeye başladığı öğrenilen Nihat Doğan’ın gözlerden uzak bir şekilde kıydığı nikaha şahitlik eden isimlerden birinin de müzisyen Erol Köse olduğu öğrenildi. Instagram hesabından bir paylaşım yapan Erol Köse, paylaşımında iddia edildiği hayran Arzu’nun hamile olabileceğine de değindi. Erol Köse’nin Nihat Doğan’ın düğünü ile ilgili paylaşımında; “Nihat Doğan, İranlı Arzu ile evlendi. Gelinin 3 aylık hamile iddiası var bu da ayrı bir sevinç yarattı. Siyasete soyunan ve benim de yıllarca albüm yapıp meşhur ettiğim Nihat, çoğu okumuştan kültürlü bir adamdır. Umarım hızlıca baba olur” ifadeleri yer aldı.