EkonomiKamu

30 üründe indirim yapılacak: 15 Ağustos Pazartesi başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi marketlerinde satışı yapılan ürünlerin indirim yapılmasının talimatını verdikten sonra marketlerdeki birçok üründe indirim yapılacağı öğrenilirken indirimin 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren başlayacağı bildirildi.

Tarım Kredi, ilk etapta 30 ürünün indirime gireceğini, bu indirimlerin devamının geleceğini açıkladı.

30 ÜRÜNDE İNDİRİM YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin dünkü Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait marketlerin kâr amaçlı kurulmadığını belirterek, fiyatların düşürülmesi talimatı vermişti. Erdoğan, dün de Ankara’da DSİ’nin açılışında konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, kırmızı ette de indirim uygulanacağını ifade ederek, şunları söyledi: “Biz laf değil iş üretiriz. Tarımdan istihdama, Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar Tarım Kredi Kooperatifleri talimatı aldı. Bundan böyle koyun kuzu etinden yüzde 25 indirim bunu başlattık. Bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi Başkanıyla konuştum, Bakanımda konuştu, Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30, 35 indirimle onların da satışına başlayacağız.”