İzmir Haberleri

12 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

Çalışmalarını gerçekleştirmeye devam eden İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), 12 Ağustos 2022 Cuma günü gerçekleştireceği çalışmaları ve bu çalışmaların ortaya çıkaracağı su kesintilerini açıkladı.

SU KESİNTİLERİ İZMİR’İN 8 İLÇESİNDE DEVAM EDİYOR

Gerçekleştirilen su kesintilerinin nedenleri ile etkili olacağı bölgeleri İzmirliler ile paylaşmayı ihmal etmeyen İZSU, çalışmalarından önce bilgi vererek, İzmirlilerin önlem alabilmesini sağlıyor. Bu bilgilendirmeleri resmi web sitesi aracılığıyla gerçekleştiren İZSU, sık sık web sitesinin duyurular sekmesinde güncelleme yapıyor. İZSU’nun web sitesine göre, 12 Ağustos 2022 Cuma günü İzmir’in 8 ilçesinde su kesintilerinin yaşanması bekleniyor. İzmir’de kesintilerden etkilenecek olan bölgeler ise Beydağ ilçesi Tosunlar ve Yağcılar mahalleleri;Dikili ilçesi Uzunburun mahallesi; Kiraz ilçesi Sarısu, Başaran, Karaburç, Çayağzı, Sarıkaya ve Tekbıçaklar mahalleleri; Menderes ilçesi Çakaltepe, Ataköy ve Çile mahalleleri; Menemen ilçesi Uğur Mumcu mahallesi; Ödemiş ilçesi İlkkurşun ve Sekiköy mahalleleri; Torbalı ilçesi Yazıbaşı, İstiklal, Bahçelievler, Muratbey, Cumhuriyet ve Ertuğrul mahalleleri ile Urla ilçesi Güvendik ve Denizli mahalleleri ve civarı olarak İZSU tarafından bildirilmiş bulunuyor.

KESİNTİLER 13.30 İLE 19.00 ARASINDA SONA ERİYOR

İZSU tarafından gerçekleştirilen kesintilerin süresi bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor. Bu nedenle kesintilerin tam süresini her ilçe için bildiren İZSU, bugün gerçekleşecek olan Dikili ilçesi Uzunburun mahallesi su kesintisinin saat 13.30 itibariyle son bulacağını belirtirken, Urla ilçesi Güvendik ve Denizli mahallelerindeki su kesintileri saat 14.00; Torbalı ilçesi Yazıbaşı, İstiklal, Bahçelievler, Muratbey, Cumhuriyet ve Ertuğrul mahallelerindeki su kesintileri ise, saat 15.00 itibariyle sona ereceğini belirtiyor. Bunun yanı sıra Menderes ilçesi Çakaltepe, Ataköy ve Çile mahalleleri, Menemen ilçesi Uğur Mumcu mahallesi ve Ödemiş ilçesi İlkkurşun ve Sekiköy mahallelerindeki su kesintileri saat 17.00’a kadar devam edecekken; Kiraz ilçesi Sarısu, Başaran, Karaburç, Çayağzı, Sarıkaya ve Tekbıçaklar mahallelerindeki kesintiler saat 17.30 itibariyle sone eriyor. Öte yandan Beydağ ilçesi Tosunlar ve Yağcılar mahallelerindeki su kesintileri saat 19.00’a kadar devam ediyor.