Magazin

Oyunculuktan sonra şarkıcılığa geçiş yapan Selen Görgüzel, boşanmanın ardından itiraf etti: “Hayatıma yeni biri girmek üzere!”

Uzun yıllardır oyunculuk performansları ile kariyerini sürdüren Selen Görgüzel, son dönemlerde yaptığı açıklamalar, özel hayatı, değişen tercihleri ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile magazin gündemi ve sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok takip edilen isimlerden birisi olmayı başardı.

Ekran önü macerasında dizilerde rol alarak başlayan ve oyunculuğa olan yeteneği ile kısa sürede hem izleyicilerin hem de yapımcıların dikkatlerini çekmeyi başaran Selen Görgüzel, son dönemlerde yıldızı daha da parlayan isimlerden birisi oldu. Hem özel hayatı hem de meslek hayatı oldukça merak edilen Selen Görgüzel, yaptığı açıklamalar ile de magazin gündemine bomba gibi düşmeye başladı.

Geçtiğimiz yıllarda kendisi gibi oyuncu olan Hamdi Alkan ile hayatını birleştiren ve Alkan’a olan aşkını her fırsatta dile getiren Selen Görgüzel, bir süre önce evliliklerine dair olumsuz açıklamalar yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Hamdi Alkan’ın ayrı Selen Görgüzel’in ayrı yaptığı açıklamalar magazinciler tarafından sıklık ile sorgulanmaya devam ederken, kısa süre önce ikiliden ayrılık haberi geldi.

Evliliklerini sonlandırma kararı alan ve tek celsede boşanan Hamdi Alkan- Selen Görgüzel çifti, bu kararları ile hayranlarını oldukça üzerken Selen Görgüzel’den beklenmeyen bir itiraf geldi.

SELEN GÖRGÜZEL’DEN BOMBA GİBİ İTİRAF!

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında görüntülenen oyuncu- şarkıcı Selen Görgüzel, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Ayaküstü sohbeti esnasında bomba gibi bir itirafta bulunan Görgüzel, hayatına yeni birinin girmek üzere olduğunu belirtti.

“HENÜZ BAŞLAMADI!”

Henüz bir ilişkiye başlamadığını ancak yeni gelişmelerin heyecanını yaşadığını itiraf eden Selen Görgüzel, magazin muhabirlerinin “o kişi tanıdık biri mi?” sorusuna, “sizce ben size bunu söyler miyim?” diyerek esprili bir şekilde yanıt verdi.

AHU YAĞTU’YA YAPTIĞI ELEŞTİRİ OLAY OLMUŞTU!

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Cem Yılmaz’a nafaka sebebi ile icra davası açan Ahu Yağtu, Selen Görgüzel tarafından sert eleştirilmişti. Görgüzel, evlilik kurumunun resmen bir ticarethaneye döndüğünü ifade etmişti.