İzmir Haberleri

13 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

Su kesintilerine ilişkin detaylı bir bilgilendirme vermeye devam eden İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), bugün İzmir’de arızalardan kaynaklı olarak su kesintilerinin ortaya çıkacağını bildirilmiş bulunuyor. İzmir’deki su kesintilerinden etkilenecek ilçeler de İZSU tarafından kamuoyun bildiriliyor.

İZSU, HAFTA SONU SADECE ARIZALARA MÜDAHALE EDİYOR

Hafta sonu İzmirlilerin daha sık evde olması nedeniyle çalışmalarında belirli sınırlamalara giden İZSU, genellikle bakım çalışmalarını hafta sonları gerçekleştirmiyor. Bunun yerine sadece gerekli olan onarım çalışmalarını hafta sonlarında gerçekleştiren İZSU, bugün beş ilçenin belirli mahallerinde arıza kaynaklı olarak su kesintilerine gitmiş bulunuyor.

ŞU AN 5 İLÇEDE SU KESİNTİLERİ DEVAM EDİYOR

Su kesintilerinden etkilenecek olan ilçeleri resmi web sitesi aracılığıyla İzmirlilere bildiren İZSU, çalışmalarından kamuoyunun haberi olabilmesi için tüm detayları duyuruları içerisine ekliyor. İZSU’nun duyurularına göre, 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek olan su kesintilerinden Çiğli ilçesi Sasalı Merkez ve Köyiçi mahalleleri; Dikili ilçesi Salihler mahallesi; Karşıyaka ilçesi Örnekköy mahallesi; Kiraz ilçesi Cumhuriyet, İstiklal ve Yeni mahalleleri ile Seferihisar ilçesi Hıdırlık, Camikebi ve Turabiye mahalleleri ve civarının etkileneceği öğrenilmiş bulunuyor.

SU KESİNTİLERİ 15.00 İTİBARİYLE SON ERİYOR

Gerçekleştireceği su kesintilerinin ne zaman son bulacağına dair bir açıklamada gerçekleştiren İZSU, bugün gerçekleşecek olan Karşıyaka ilçesi Örnekköy mahallesi su kesintisinin saat 12.45 itibariyle sona ereceğini bildirirken, Çiğli ilçesi Sasalı Merkez ve Köyiçi mahalleleri ile Dikili ilçesi Salihler mahallesinde yaşanacak olan su kesintilerinin saat 13.30’da; Seferihisar ilçesi Hıdırlık, Camikebi ve Turabiye mahallelerinde yaşanacak olan su kesintilerinin saat 14.30’da; Kiraz ilçesi Cumhuriyet, İstiklal ve Yeni mahallelerinde yaşanacak olan su kesintilerinin ise saat 15.00’da sona ereceğini belirtiyor.