Genel

Devlet kurumundan satılık dükkan ilanları! İzmir Karabağlar ve İzmir Karşıyaka’da dükkan fiyatları 450 bin TL’ye düştü!

Vakıfbank, İzmir ilinin iki farklı ilçesinde bulunan gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR KARŞIYAKA’DA MİLYON TL’LİK DÜKKAN SATIŞI!

Önemli kamu bankalarımızdan birisi olan Vakıfbank, Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihale aracılığı ile İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde bulunan dükkan vasıflı bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu.

Kullanım alanı 101 metrekare olarak ölçülmüş olan dükkanın Şemikler Mahallesi’nde bulunduğunu belirten Vakıfbank, ilgili ihaleye katılım sağlanabilmesi için yatırılması gereken teminat bedelini 62 bin 500 TL olarak açıkladı. Banka, ihaleye katılım sağladıktan sonra söz konusu gayrimenkul için verilebilecek olan en düşük fiyat teklifinin 1 milyon 250 bin TL olduğunu belirtti.

VAKIFBANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA UYGUN FİYATLI DÜKKAN SATIŞI!

Vakıfbank, Intengo platformu üzerinden yine İzmir ilinde bulunan bir dükkan için ihale düzenlediğini belirtti. Bu kez Karabağlar ilçesinin Cennetoğlu Mahallesi’nde duyurulan dükkanın kullanım alanı 65 metrekare olarak ölçüldü.

Vakıfbank Karabağlar’da bulunan dükkanın ihalesine katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini 24 bin 750 TL olarak açıkladı. Banka, ihaleye katılım sağlandıktan sonra gayrimenkul için verilebilecek en düşük fiyat teklifinin 495 bin TL olduğunu belirtti.

VAKIFBANK INTENGO’DAN NASIL GAYRİMENKUL SATIN ALINIR?

Vakıfbank’tan Intengo aracılığı ile gayrimenkul satın almak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle satışı ile ilgilendikleri gayrimenkul için belirlenmiş olan teminat bedelini ilgili Vakıfbank şubesine yatırmaları gerekmektedir. Teminat bedelinin yatırılmasının ardından ise banka yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanmalı ve görevlinin Intengo sistemi giriş bilgilerini iletmesi beklenmektedir.

Sistem üzerinden cep telefonuna veya e- mail adresine iletilen Intengo giriş bilgileri ile platforma giriş yapılmalı, sonrasında da teminat bedeli yatırılmış olan ihale için online olarak fiyat teklifi verilmelidir.