Editörün SeçtikleriEkonomiManşet

Devlet kurumundan satılık araç ilanları! 2020 model araçlar 340 bin TL’den satışa sunuldu! İcralık araç ilanları

Ziraat Bankası, 2020 model üç aracı Intengo platformu üzerinden satışa sunduğunu duyurdu. Banka, İstanbul ilinde bulunan icralık araçlara ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK 2020 MODEL CITROEN ARAÇ İLANI!

Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu olan Intengo aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalesine konu olan aracın 2020 model Citroen C- Elysee olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

2020 model C- Elysee aracın İstanbul ilinde bulunduğunu belirten Ziraat Bankası, aracın beyaz bir sedan araç olduğunu bildirdi. Dizel motora ve manuel vitese sahip olan aracın ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç bedeli 340 bin TL olarak duyurulurken, araç için fiyat teklifi vermek isteyenlerin 20 bin 400 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiği ifade edildi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK 2020 MODEL PEUGEOT ARAÇ İLANI!

Ziraat Bankası, İstanbul ilinde bulunan bir başka icralık araç için de yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Bu kez 2020 model Peugeot 301 için ihale düzenleyen banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

2020 model Peugeot 301 aracın dizel motora ve manuel vitese sahip olduğunu belirten Ziraat Bankası, aracın ihalesi için belirlenmiş olan ihale başlangıç bedelini 330 bin TL olarak duyurdu. Banka, araç için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların 19 bin 800 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK 2020 MODEL FORD ARAÇ İLANI!

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan aracın 2020 model Ford Tourneo Courier olduğu öğrenildi. Beyaz renkli aracın manuel vitese ve dizel motora sahip olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 350 bin TL, fiyat teklifinde bulunmak için yatırılması gereken teminat bedelini ise 21 bin TL olarak duyurdu.