Editörün SeçtikleriEkonomiGenelGündemManşet

Kamu bankasından İzmir Kiraz ve İzmir Karabağlar’da satılık daire ilanları! 101 metrekarelik mesken 460 bin TL satışta!

Ziraat Bankası, İzmir ilinin Kiraz ve Karabağlar ilçelerinde bulunan toplamda 3 adet icralık daire için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kamu bankasından İzmir Kiraz ve İzmir Karabağlar'da satılık daire ilanları! 101 metrekarelik mesken 460 bin TL satışta!

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK DAİRE!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformlarından Intengo aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Duyurusu kapsamında İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan icralık bir daireyi satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan dairenin kullanım alanı 101 metrekare olarak ölçüldü. Söz konusu daire ihalesinin başlangıç bedelini 497 bin 500 TL olarak belirleyen banka, ihaleye katılım sağlayarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, 29 bin 850 TL’lik teminat bedelini bankaya yatırmaları gerektiğini bildirdi.

Kamu bankasından İzmir Kiraz ve İzmir Karabağlar'da satılık daire ilanları! 101 metrekarelik mesken 460 bin TL satışta!

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KİRAZ’DA 101 METREKARELİK SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası, İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan başka bir icralık daire için de ihale düzenlediğini duyurdu. İkinci ihalesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir daireyi işaret ettiğini belirten kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan dairenin kullanım alanı da 101 metrekare ölçüldü. Banka, bu kez ihale başlangıç bedelinin 462 bin 500 TL olduğunu belirtirken, ihaleye katılım sağlanabilmesi için Kiraz şubesine yatırılması gereken teminat bedelinin 27 bin 750 TL olduğunu bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR KARABAĞLAR’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Ziraat Bankası, Intengo aracılığı ile üçüncü bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Üçüncü ihaleye konu olan dairenin Karabağlar ilçesinin Günaltay Mahallesi’nde bulunduğunu belirten banka, dairenin kullanım alanını 102 metrekare olarak ölçtü.

Ziraat Bankası, Karabağlar ilçesinde bulunan daire için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelinin 892 bin 500 TL olduğunu açıkladı. İhaleye katılım sağlamak için yatırılması gereken teminat bedeli ise 53 bin 550 TL olarak bildirildi.