Editörün SeçtikleriMagazinManşet

MasterChef’te olay uyarı! Mehmet Yalçınkaya o detayı görünce verdi veriştirdi! “Burası güzellik yarışması değil, yemek yarışması!”

Ekranların sevilen yarışma programlarından birisi olan MasterChef Türkiye, bu sene 5’inci sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. 1 Temmuz tarihinde başlayan yeni sezonu kapsamında ana kadro yarışmacılarını belirlemek üzere final elemelerini sürdüren fenomen yarışma programı, en iyi tabakları belirlemek amacı ile her gün ekranlarda yer almaya ve izleyicisinin dikkatini çekerek zirveye oynamaya devam ediyor.

MasterChef'te olay uyarı! Mehmet Yalçınkaya o detayı görünce verdi veriştirdi! “Burası güzellik yarışması değil, yemek yarışması!”

Tv8 kanallının reyting rekortmeni yarışma programlarından birisi olan ve ilk yayın tarihinden bu yana popülerliğini giderek arttırmaya devam eden MasterChef Türkiye yarışması, geçtiğimiz haftalarda 3’lü düelloları tamamlayarak yarışmacı adayı sayısını 48’e indirmeyi başardı. 48 kişiyi 3 ayrı gruba bölen ve ana kadroya her bir gruptan 6 kişi seçecek olan yarışma programı, sezonun tam anlamı ile başlaması için ana yarışmacıları belirlemek üzere etaplar düzenliyor.

Geçtiğimiz günlerde yine yeni bölümü ile izleyicisinin evine konuk olan yarışma programı, daha geleneksel yemeklerin yapıldığı ilk eleme etabını başlatmak üzere yarışmacıları tezgahlarının başlarına aldı. Yemek yapmaya başlamadan önce hazırlıklarını sürdüren yarışmacılardan birisi, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya’nın dikkatini çekti. Yalçınkaya, Rağde isimli yarışmacıda gördüğü o detayı affetmeyerek oldukça sert çıktı.

YARIŞMACILARI DAVET ETTİLER!

İlk eleme etabının oynanması ve ana kadroya girecek olan kişinin belirlenmesi için kalan yarışmacı adaylarını tezgahlarının başlarına davet eden jüri üyeleri, yapılması gereken yemeği tarif ettikten sonra süreyi başlattı.

MasterChef'te olay uyarı! Mehmet Yalçınkaya o detayı görünce verdi veriştirdi! “Burası güzellik yarışması değil, yemek yarışması!”

MEHMET YALÇINKAYA’DAN KAÇMADI!

Yarışmacılar yemek yapmaya başladıkları anda Mehmet Yalçınkaya hareketlendi ve Rağde isimli yarışmacının yanına gitti. Rağde’nin tırnaklarında oje olduğunu fark eden Yalçınkaya, “ya dışarı çık temizle ya da yemek yapamazsın, burası güzellik değil yemek yarışması” dedi.

TEMİZLEYİP GERİ GELDİ!

Tırnaklarının temiz olduğunu söyleyen Rağde, yine de Mehmet Yalçınkaya’yı ikna edemedi ve ojelerini çıkartmak üzere stüdyodan ayrıldı. Bir süre sonra stüdyoya dönen ve tırnaklarını temizlediğini gösteren Rağde, yemek yapmaya koyuldu.