Editörün SeçtikleriEkonomiGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir’de adeta bedavaya arsa satışı başladı: Nakdi olan toprak sahibi olacak! 550 metrekarelik arsa 205 bin TL, 5 bin 500 metrekarelik arsa…

En köklü bankalarımızdan olan ve kamu bankası olarak hizmet veren Halkbank, yönetimi kendi elinde bulunan Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile 3 yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ihaleye konu olan gayrimenkullerin arsa vasıflı olduklarını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN 550 METREKARELİK SATILIK ARSA İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile duyurmuş olduğu ilk ihaleye konu olan arsanın İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Aktepe Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Satışa sunmuş olduğu arsanın kullanım alanını 550 metrekare olarak ölçen banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan en düşük fiyat teklifinin 205 bin TL olduğunu bildirdi.

Halkbank, 550 metrekarelik arsanın ihalesine katılım sağlamak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Ödemiş şubesine 6 bin 150 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

İzmir'de adeta bedavaya arsa satışı başladı: Nakdi olan toprak sahibi olacak! 550 metrekarelik arsa 205 bin TL, 5 bin 500 metrekarelik arsa...

HALKBANK’TAN 5500 METREKARELİK SATILIK ARSA İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile duyurmuş olduğu ikinci ihaleye konu olan arsanın da İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Aktepe Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Satışa sunmuş olduğu arsanın kullanım alanını 5 bin 500 metrekare olarak ölçen banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan en düşük fiyat teklifinin 1 milyon 380 bin TL olduğunu bildirdi.

Halkbank, 5 bin 500 metrekarelik arsanın ihalesine katılım sağlamak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Ödemiş şubesine 41 bin 400 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

HALBANK’TAN 2999 METREKARELİK SATILIK ARSA İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile duyurmuş olduğu üçüncü ihaleye konu olan arsanın da İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Aktepe Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Satışa sunmuş olduğu arsanın kullanım alanını 2.999,85 metrekare olarak ölçen banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan en düşük fiyat teklifinin 684 bin TL olduğunu bildirdi.

Halkbank, 2.999,85 metrekarelik arsanın ihalesine katılım sağlamak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Ödemiş şubesine 20 bin 520 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.