Editörün SeçtikleriEkonomiGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

Çeşme sosyetesine karışmak isteyenlere fırsat geldi: Kamu bankası, 115 metrekarelik daireyi 1 milyon 800 bin TL’den satışa çıkardı! Bu fiyata Çeşme’de…

Vakıfbank, İzmir’in tatil beldelerinden olan Çeşme ilçesinde iki adet gayrimenkul için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Çeşme sosyetesine karışmak isteyenlere fırsat geldi: Kamu bankası, 115 metrekarelik daireyi 1 milyon 800 bin TL'den satışa çıkardı! Bu fiyata Çeşme'de...

VAKIFBANK’TAN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Geliştirdiği avantajlı kampanyalar ve sunduğu uygun faizli finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran kamu bankası Vakıfbank, yeni dönemde de tüketicinin ve yatırımcının lehine hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda güncel durumları ele alan kamu bankası, son olarak artan gayrimenkul fiyatlarına karşın yeni bir hizmet geliştirdiğini duyurdu.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni hizmet haberine göre bankanın Intengo isimli yasal ihale platformu ile bir anlaşmaya vardığı ve elinde bulunan icralık gayrimenkulleri ilgili platform üzerinden uygun fiyatlar karşılığında teklife açtığı bilgisi kaydedildi.

Çeşme sosyetesine karışmak isteyenlere fırsat geldi: Kamu bankası, 115 metrekarelik daireyi 1 milyon 800 bin TL'den satışa çıkardı! Bu fiyata Çeşme'de...

VAKIFBANK’TAN İZMİR ÇEŞME’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Vakıfbank, Intengo platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Çeşme ilçesinde bulunan icralık bir daireyi satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank’ın Intengo isimli platform aracılığı ile düzenlenmiş olduğu ihaleye konu olan dairenin kullanım alanı, 115 metrekare olarak ölçüldü. İhalenin başlangıç bedelini 1 milyon 800 bin TL olarak belirleyen banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların Çeşme şubesine 90 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

VAKIFBANK’TAN İZMİR ÇEŞME’DE İKİNCİ SATILIK DAİRE İLANI!

Vakıfbank, Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün de İzmir ilinin Çeşme ilçesinin Sakarya Mahallesi’nde bulunan bir daire olduğunu bildirdi. Söz konusu dairenin kullanım alanının 116 metrekare olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 800 bin TL olarak duyurdu. Banka, Çeşme şubesine yatırılması gereken teminat bedelini 90 bin TL olarak açıkladı.