Editörün SeçtikleriEkonomiGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

Torbalı’da toprak ağası olmak hayal değil! Yatırımlık tarla satışı resmen açıklandı: 31 bin 100 metrekarelik tarla 1 milyon 600 bin TL’den satışta!

2021 yılının eylül ayında yükseliş trendine giren dolar kuru, Merkez Bankası tarafından yapılan tüm direkt müdahalelere rağmen aralık ayının ortasında 18 TL seviyesine ulaşarak kendi rekorunu kırdı. Beraberinde euro kurunun 20 TL’ye, sterlin kurunun 23 TL’ye ve gram altının bin 82 TL’ye yükselmesine sebep olan dolar kuru, o dönem içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına yol açtı.

Ekonomi piyasalarında gözlenen yukarı yönlü hareketlerden etkilenerek arka arkaya zam alan sektörlerden birisi de emlak sektörü oldu. Hammadde fiyatlarının artmasından ötürü hem ikinci el hem de sıfır gayrimenkulleri yüksek oranlarda zamlanırken, bu durum hem yatırımcıların hem de tüketicilerin mal sahibi olmalarını engelledi.

Yeni dönemde gayrimenkul satışlarında durgunluk yaşanması karşısında sessizliğini bozan Türkiye İş Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri, anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu aracılığı ile satışa sunduğunu duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Türkiye İş Bankası, “Muzayede.com” isimli yasal ihale platformu ile iş birliği yaptığını ve elinde bulunan icralık gayrimenkulleri ilgili platform aracılığı ile uygun fiyatlardan satışa sunduğunu duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK TARLA İLANI!

Türkiye İş Bankası, Muzayede.com isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. İhale kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan 31 bin 124 metrekarelik tarlayı satışa sunduğunu duyuran banka, ihale başlangıç bedelini bir milyon 600 bin TL olarak belirledi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI TARAFINDAN SATIŞA SUNULAN GAYRİMENKULLER İÇİN NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

Türkiye İş Bankası’nın Muzayede.com isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkullerden birisine veya birkaçına sahip olmak için öncelikle ilgili platforma üye olunması gerekmektedir. Söz konusu platforma online olarak üye olunabilmektedir.

Muzayede.com isimli platforma üyelik sürecinin tamamlanmasının ardından sol tarafta bulunan filtreleme ekranı aracılığı ile bütçenize ve yatırım yapmak istediğiniz şehre yönelik özellikleri sıralayabilir sonrasında ise ilgili gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verebilirsiniz.