Magazin

16 Ağustos 2022 Masterchef Türkiye Kazananı Belli Oldu! 14’üncü Yarışmacı Önlüğü, Sahibine Teslim Edildi! O İsim Ustasının Yanına Çıktı!

Bu sene 1 Temmuz tarihinde başlayan yeni sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, her sezon da olduğu gibi yine reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. 5’inci sezonu olmasına rağmen hala ilk günkü gibi yakından takip edilmeye devam edilen MasterChef Türkiye yarışması, bu günlerde ana yarışmacı kadrosunun belirlenmesi için son eleme turunu düzenliyor.

1 Temmuz tarihinden itibaren eleme etapları ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, ana yarışmacı kadrosunun belli olması ve sezonun tam anlamı ile başlaması adına geri sayıma başladı. Birinci ve ikinci eleme turlarını başarılı bir şekilde geçerek 48 kişiye kadar indirgenen yarışmacılar, 16 kişiden oluşan 3 grup halinde final eleme etaplarında yeteneklerini göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ikinci grubun yarışlarını tamamlayan ve toplamda 12 yarışmacı adayını ana kadroya dahil eden jüri üyeleri, pazartesi günü 13’üncü önlüğü Burak’a verdi.

Dün akşam 14’üncü önlüğün sahibini bulmak üzere yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, heyecanlı anlara şahitlik etti. Son 5 kişinin gireceği ana kadroda yer almak isteyen yarışmacı adayları, kıyasıya bir rekabet yaşadı. Gecenin sonunda 14’üncü önlüğün sahibi belli oldu.

DÜNYA MUTFAĞINDAN YEMEK YAPTILAR!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, yarışmacı adaylarının tezgahlarının başlarına geçmesi ile başladı. Jüri üyeleri yarışmacı adaylarından ilk etap için dünya mutfağından Chili Con Carne yapmalarını istedi.

İKİNCİ ETAPTA KIYASIYA REKABET!

İkinci etaba kalan Burak, Barış, Dilan, Cenkay, Ayaz, Kıvanç, Efekan ve Görkem, en yaratıcı tabağı hazırlamak adına bütün yeteneklerini sergiledi.

KAZANAN BELLİ OLDU!

Yaratıcılık etabını başarılı bir şekilde tamamlayarak, daha önce çıraklığını yaptığı ve bu sene de MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna seçilen ilk isim olan Metin’in yanına çıkan kişi, Dilan oldu.