EkonomiGündemİzmir Haberleri

Vakıfbank Sınırları Zorluyor! İzmir’de 1+1, 2+1 Ve 3+1 Daire Satışları Başladı! 84 Metrekarelik Daire 600 Bin TL’den Fiyat Teklifine Açıldı!

Kamu bankası Vakıfbank, İzmir ilinin 3 farklı bölgesinde uygun fiyatlı daire satışını başlattı. Banka 1+1, 2+1 ve  3+1 dairelere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 1+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, 1+1 büyüklüğünde bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Banka, ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından fiyat teklifine açılmış olan ilk dairenin kullanım alanı 110 metrekare olarak ölçüldü. Dairenin İzmir ilinin Konak ilçesinin Ulubatlı Mahallesi’nde bulunduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 600 bin TL olarak belirledi. Vakıfbank, ihaleye katılarak fiyat teklifi sunmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Sarnıç şubesine 60 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, 2+1 büyüklüğünde bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Banka, ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından fiyat teklifine açılmış olan ilk dairenin kullanım alanı 84 metrekare olarak ölçüldü. Dairenin İzmir ilinin Tire ilçesinin Atatürk Mahallesi’nde bulunduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 600 bin TL olarak belirledi. Vakıfbank, ihaleye katılarak fiyat teklifi sunmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Tire şubesine 30 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 3+1 DAİRE İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu son ihaleye konu olan gayrimenkulün, 3+1 büyüklüğünde bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Banka, ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından fiyat teklifine açılmış olan ilk dairenin kullanım alanı 131 metrekare olarak ölçüldü. Dairenin İzmir ilinin Çiğli ilçesinin Küçük Çiğli Mahallesi’nde bulunduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 500 bin TL olarak belirledi. Vakıfbank, ihaleye katılarak fiyat teklifi sunmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Atatürk Organize Sanayi şubesine 75 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.